bende sporda oynuyorum şuan ama 1 saattir maçın sonucu gelmedi hala kupon bekliyor1Ben 3 gün önce almıştım bonusu zevkine spin çevireyim diye normalde çok şanssızımdır ama jackpot falan denk geldi bakiyeyi 4k yapıp 400 çektim ödedi.
Ekli dosyayı görüntüle 434557
Kardesim olmuyosa bi ustunu denemek cokmu zor bu kadae acizmisinLink bilen varmı girmiyor şuan
Hangi oyunda oynadınızBen 3 gün önce almıştım bonusu zevkine spin çevireyim diye normalde çok şanssızımdır ama jackpot falan denk geldi bakiyeyi 4k yapıp 400 çektim ödedi.
Ekli dosyayı görüntüle 434557
Valla farklı bi sağlayıcıda oynuycam dedim çıktımpragmaticten Red Tiger diye bi sağlayıcıya girdim zaten 4-5 oyun var hepsini denedim jackpotu Squad diye bi oyun var onda yakaladım farmda da freespine çok girdi en çok o oyun verdiHangi oyunda oynadınız
Paran yavaş yavaş erir kankaArkadaşlar şimdi birşey danışıcam size lightininig rulette 1000 bi siteye 1000 bi siteye atsam iki telefondan girsem birinde 0 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 oynasam kalan sayılara öteki siteden bassam x gelene kadar sizce mantıklı mı?