- 59,502
- 26,737
- 113
Bana Bi ordan touch blue
Enişte senin ağzına bı sigara verir gotten duman cikartirsinEniştenin sigarasını unutmayın
Yuvarlak mı cıkarcaz dost yapıs bakalım ahmoya onuda yaparızEnişte senin ağzına bı sigara verir gotten duman cikartirsin
Enişteye yetiyo 22 dost erhanbey22 den esinlenmen lazımDostlar oynadığım site biraz sıkıntılı çekim verdim iki adım rol yapacam ulasirsam burdakileree yazarım şuan burdakilere yazsam kasada 22 lira kalıyor hesaplarima göre
Yarın kardeşimi bı parcalayalim bakalım saat 03:45 gibi kanguru 20 bin maaş aliyo duyduk duymadık demeyin alacağı vereceği yok kilciksiz cebe iniyo para saat 00:00 olmadan bitirip uyuyorYuvarlak mı cıkarcaz dost yapıs bakalım ahmoya onuda yaparız
Bol şans vurduğun gol olsunDostlar oynadığım site biraz sıkıntılı çekim verdim iki adım rol yapacam ulasirsam burdakileree yazarım şuan burdakilere yazsam kasada 22 lira kalıyor hesaplarima göre
Sanane benım maasımdan dostYarın kardeşimi bı parcalayalim bakalım saat 03:45 gibi kanguru 20 bin maaş aliyo duyduk duymadık demeyin alacağı vereceği yok kilciksiz cebe iniyo para saat 00:00 olmadan bitirip uyuyor
Erhan abi ver sigara ver sigara derken iyiydi. Dost günlerce ağzına verdim konuşsana hakkımı nasıl odicenSanane benım maasımdan dost
Bırak bu isleri 30 attın 5 k aldın nasıl olcak bu islerErhan abi ver sigara ver sigara derken iyiydi. Dost günlerce ağzına verdim konuşsana hakkımı nasıl odicen
30k ya 5k işte daha 6 ay maaştan ateşleme yapcanBırak bu isleri 30 attın 5 k aldın nasıl olcak bu isler
Yo para bugun oglen yattı 2 ye katladık borç kapadık anapara maaş duruyoKanguru bu saate uyumadiysa para 1 de yatiyodur onu bekliyo kesin
Harbimi @mardinli47 dostumuz kaç aydır maaş alıyor hiç yazmadi bizeKanguru bu saate uyumadiysa para 1 de yatiyodur onu bekliyo kesin
Yav Birak bu işleri aww yalancısı senin attığın yalanlari biz unuttukYo para bugun oglen yattı 2 ye katladık borç kapadık anapara maaş duruyo
20 bin aliyo yarın 5 gibi yaz bı 500 atsın koymaz onaHarbimi @mardinli47 dostumuz kaç aydır maaş alıyor hiç yazmadi bize
Dmmiz açık dost yaz bakalım şu kupondan gelen %30 karı alalım biHarbimi @mardinli47 dostumuz kaç aydır maaş alıyor hiç yazmadi bize
Vicdandan eser kalmamış dost parayı bulduğundan beriDmmiz açık dost yaz bakalım şu kupondan gelen %30 karı alalım bi