- 71,314
- 43,852
- 113
100 lira bana bakıyor ben 100 liraya atıp roll denesem mi denemesem mi tereddütteyim bu kadar düştüğüm zaman dilimi hatırlamıyorumGene herkes bitik aw
100 lira bana bakıyor ben 100 liraya atıp roll denesem mi denemesem mi tereddütteyim bu kadar düştüğüm zaman dilimi hatırlamıyorumGene herkes bitik aw
Salla Bahamalar maçına bir gol daha 100/200 olsun100 lira bana bakıyor ben 100 liraya atıp roll denesem mi denemesem mi tereddütteyim bu kadar düştüğüm zaman dilimi hatırlamıyorum
Az kaldı atcam galiba yarın tezek içeriz artık 😂😂😂Salla Bahamalar maçına bir gol daha 100/200 olsun
Cavalry maçı net üst100 lira bana bakıyor ben 100 liraya atıp roll denesem mi denemesem mi tereddütteyim bu kadar düştüğüm zaman dilimi hatırlamıyorum
Terbiyeler gülümCavalry maçı net üst
Bişi biliyozda söylüyoz köfteciTerbiyeler gülüm
O mactada pen var la ilginc 3 maç aynı anda penaltıBişi biliyozda söylüyoz köfteci
Boş yapmadık yine 🤣🤣O mactada pen var la ilginc 3 maç aynı anda penaltı
Murat'ın bahtı kara,nasiplenemiyoAw ligi aynı anda iki maçta penaltı oldu
Murat'ın ki karada bizimki ak sanki awMurat'ın bahtı kara,nasiplenemiyo
Bizimki kapkaraMurat'ın ki karada bizimki ak sanki aw
Tebrikler köfte gene koydun penaltıdan sipaliyiMurat'ın ki karada bizimki ak sanki aw
Bahamalari kim adam yerine koyup penaltı açsın gülümTebrikler köfte gene koydun penaltıdan sipaliyi
Helal gülüm gene kitabın ortasından konuştunBahamalari kim adam yerine koyup penaltı açsın gülüm
Sanki hepimiz birer sabancıydık aq ne kaybettikkiGene herkes bitik aw
Bırak tatavayı salla gelsinSanki hepimiz birer sabancıydık aq ne kaybettikki
Sabah 58 k ya kadar çıktık saçmaladık verdik hepsini umutlar başka bahara kaldıBırak tatavayı salla gelsin