Aynaya bak dost kimde olcak Davis 29.5 alt bankoyduBurda paylaştığım kupon gelmiyor nedense aw birimizde bı cenabetlik varda kimde acaba
Aynaya bak dost kimde olcak Davis 29.5 alt bankoyduBurda paylaştığım kupon gelmiyor nedense aw birimizde bı cenabetlik varda kimde acaba
Moralim sıfır baa dokanmaAynaya bak dost kimde olcak Davis 29.5 alt bankoydu
O degilde Boston nasıl geldi o hayret edersinMoralim sıfır baa dokanma
İstedilermi atıyor lavuklarO degilde Boston nasıl geldi o hayret edersin
Sikeyim doncici de irwingideDoncıc yokken ırvıngı nasıl almazsın 🥺
Biri süt beyazı diğeri kazan gibi kara. Ivring den başla benceSikeyim doncici de irwingide
Recoya bir daha hakaret edersen senden başlarımBiri süt beyazı diğeri kazan gibi kara. Ivring den başla bence
Helal dost parayı sütlü çikolata da yicen demek ki afiyet olsunBiri süt beyazı diğeri kazan gibi kara. Ivring den başla bence
Sesli guldum valla allahda seni guldursunUlan eskiden ne efendi temiz biriydik Allah beni kumara alıştıran lavugun belasını versin gün yüzü görmez inşallah
Nesine güldün ki abiSesli guldum valla allahda seni guldursun
Reko kimRecoya bir daha hakaret edersen senden başlarım
Bilyoner güldün ki abiNesine güldün ki abi
Adamin kulaklarini cinlattin.ben bu zamana kdr hic boyle beddua etmedim elbet bixide biri alistirdi ama kim alistirdi diye hic dusunmedim bile.ama her ortamda oluyor bi kumarbaz seninde icinde varsa oluyor isde.adrenalini yuksekNesine güldün ki abi
Yok abi ben daha lise okurken bu işlerden zerre anlamazdim bir tane benden büyük kuzen var cagirirdi bırakmazdı su kuponu yatır diye onun amkAdamin kulaklarini cinlattin.ben bu zamana kdr hic boyle beddua etmedim elbet bixide biri alistirdi ama kim alistirdi diye hic dusunmedim bile.ama her ortamda oluyor bi kumarbaz seninde icinde varsa oluyor isde.adrenalini yuksek
Bu ay 25 k vermisimdir dedeyeİlk baharım kışa döndü olympusun yüzünden dostum senin bir suçun yok anlıyorum gözünden