Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Juventus - Malmö Maçı Hakkında

TheRed21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
335
85
28
Merhabalar, malum herkes özel oranda 2.5 üste kaldı. Kadrolar açıklandı, olabilitesi nedir sizce?

Tahminimce maçın : 1-1 yahut 2-0 biteceği yönünde.

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,757
17,650
113
İy 1.5 yada 2.5 üst 6+ gol

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,677
20,172
113
5-1 biter diyorum bende

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
morata adlı canlı varlığın yedek olması olumlu, yinede oyuna girme ihtimali olması da korkutucu. O müptezel oyuna girene kadar Juve gol yağdırır, ondan sonra gol olmaz... Muhtemelen ilk yarı 3-0 olur sonra o kösteban girer oyuna, 2 tane boş kale, 2 tane karşı karşıya, 3 tanede altıpastan kaçırarak canlıcıları intihara sürükler...

TheRed21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
335
85
28
maçı alt yapmak için ellerinden geleni yaptılar. Geçmiş olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,983
7,065
113
2. Yarı gelir 2 yada 3 gol

orre25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
117
43
Malmö ikinci yarı biraz daha hareketlenecektir bence ..

orre25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
117
43
Chealse yenik durumu düşünce juve gol yememe derdine düştü sanki benmi öyle anladim yoksa bilmiom

johnwicx

Paladin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
314
123
43
Gol açısından kanserin çocuğudur Juventus. Özel oran olmasa tenezzül bile etmem. Mardinspor ile oynasın 2.5 üste 5 oran versin yine oynamam. Şikenin dibini sıyırıyorlar hâlâ. Umarım yine küme düşersin umarımm..

orre25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
117
43
Gol açısından kanserin çocuğudur Juventus. Özel oran olmasa tenezzül bile etmem. Mardinspor ile oynasın 2.5 üste 5 oran versin yine oynamam. Şikenin dibini sıyırıyorlar hâlâ. Umarım yine küme düşersin umarımm..
Chelsea atti cok sevindim bu serefsizler lider filan olmasin

orre25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
117
43
Şu gruptan şu çöp juve lider cikti .. Ne diyim daha

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
852
281
63
CHELSEA ve JUVE bir daha özel oran açılsın asla oynamam HOLIGAN bundan sonra bu iki takımdan vazgeçmez her özel orana bu iki şerefsiz takımı koyar milletinde anası ağlar

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,662
4,114
113
Anlamanız gereken tek nokta şu ; Juventus gol atmamak için elinden geleni yaptı.Sikeden dolayı küme düştüler hala devam ediyorlar aynı serefsizlige

johnwicx

Paladin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
314
123
43
Öyle bir ah aldın ki Juventus. Bu sefer ki düşüşün İNŞALLAH Parma veya Glasgow Rangers gibi olur. 4. lige kadar düş! 1000 Tl gitti üstten ilaç gibi gelecekti.:(

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
239
43
Ben bu Juventus un son 400 Chelsea üst bu maça Juventus üst oynadık para bitti

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,344
5,541
113
Bende 17 aut olur oynadim. Sonucu bilmiyorum ama yuzde 99 gelmedi. Maci 1 saat kadar izledim. Giden paraya degil omrumun 1 saatinin daha boş gectigine uzuldum :)

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
ne şikesi be kardeşim. Juventusun evinde gol yemediği maçlar zaten altmış. Malmönün grupta 5 maçta 1 golü varken juveye gol atması beklenir bir durum değilmiş.Chelsea bile atamamış burda gol.

bu durumda bu müptezellerin fark atması beklenebilir. ama kimseye fark atmışlığıda yokmuş. işin aslı 1 farklı galibiyetle takılıyorlarmış aylardır.

netice itibariyle, holigan istediğini aldı, juve lider çıktı istediğini aldı, vatandaş yine zararlı :confused:

tttttttt.jpg

Discover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
995
772
93
Daha bu saatten sonra daha şampiyonlar liginde satış olmaz ama oranlar düşer bence normalde olmaz çünkü hem takım prestiji hemde parada güzel normal ligler gibi satın alamazlar şampiyonlar ligini

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,791
47,208
113
Juve nin teknik direktor demiski juventus artik orta sira takimi be td bunu nasil diyebilir tr desen paket olursun