Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Juventus, Zaniolo İçin Teklifini Artırdı

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,523
154,468
113
1691666161034.png

İtalya devi, Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak için 22 milyon euro'dan 27 milyona çıktı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a katılan Nicolo Zaniolo takımdan ayrılabilir.
Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Zaniolo için Juventus ısrarcı.

Daha önce Zaniolo için Galatasaray'a 22 milyon euro teklif eden Juventus'un bu teklifi reddedilmişti. İtalyanlar bu teklifin üzerine çıkarak 27 milyon euro önerdi. Galatasaray'da serbest kalma maddesi 35 milyon euro olan Zaniolo için iki tarafın orta yolda anlaşması bekleniyor.

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
psikolojik sıkıntıları olan bir topçu olmasa neyse juveye gider birkaç maç kötü oynarsa yalnız hiç sabrı yok italyan medyasının ve taraftarın psikolojisi bozulur piyasası dibe vurur yine bizde kötü oynasa bile müsamağa gösterip el üstünde tutuyorlar ondan kafası rahat oynuyor dello sportu bilenler bilir acımasız başlıklarıyla meşhur hiç korku yok adamlarda dünyanın tazminatını ödeseler bile

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
bu adamı izledik çok fazla abartıldığını düşünüyorum çok yönlü bi oyuncu değil bana kalırsa :)
ağzın bal yiye başkanım bende aynısını düşünüyorum. kendisini daha çok geliştirmesi lazım. hem Tete geldi o daha iyi 😁

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Şişirilmiş balon türk oyuncu olsa bu kadar naz yapsa medya taraftar içinden geçmişti yabancı olunca kimse birşey demiyor yarın işler kotu gidince ne anası kalır ne bacısı

snopy1991

Beni gınayan benim köyneğimi giysin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
917
370
63
30 a itelesinler juveye