- 25,478
- 23,390
- 113
Bitmedimi la
Bitmedimi la
Gule Gule harcaBeyler hepinize desteğinden ötürü çok teşekkür ederim. Kupon kazandı…
Eyw sıkıntılı onlar bekleyıp bahıs al onlara hafızEkli dosyayı görüntüle 204086
Korelilere ana avrat sövmekle meşgulüm şuan. Çin - Kore ve Tayvan liglerinden uzak durmak lazım. Sen nasılsın hocam?
3.ceyrek 63 çıkıyor şansa bak geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 204086
Korelilere ana avrat sövmekle meşgulüm şuan. Çin - Kore ve Tayvan liglerinden uzak durmak lazım. Sen nasılsın hocam?
Bol şans güzel kuponGeçen 11.500 kazanç sağladığım görselleri atmıştım. O parayı çektikten sonra kaybettim. Karttaki son 300₺ ile bu kuponu yaptım gece ve son iki maça kaldı..
Ekli dosyayı görüntüle 204057
Lionınga ne handı verıyosa al suanEyw sıkıntılı onlar bekleyıp bahıs al onlara hafız
Çekim verildi direkt borçlar ödenecek. 1-2k bişey kalıyor. En azından borçlar sıfırlanıyor ve kafa rahatlıyor o konuda mutluyum.Tbrkler @kaankaya su bastigin miktari ve su bahsilerinsu sekildd bnnne kdr para olsada oynamam heleki hepsi ilk yari ms hayatta oynamam.o isten dolayi ayri tbrk ederim kazanctan dolayi ayri tbrk ederim.tekrar edeyim borc ile kumar oynama seni dahada zoe durumlara dururur.cekim gelir gelmezde ilk is borclari odemen tavsiyemdir
Çok teşekkürlerHerkesin emeğine eline sağlık Tebrıkler @kaankaya wonların bol olsun