- 0
- 0
- 0
kupon 20 orana düştü geliyomu acaba hahahahas
Kardes ben bu maclari sana bedavaya verirdim.boyle biseye inanip nasil para verdinİyi akşamlar bugün deepwebde dolaşırken merak edip bi miktar para ödeyip aldığım şikeli maçlar satan kişi arjantinin alt liglerinden şikeli maç veriyor bakalım merak ettim baya :d bi miktar attım gelirse çok iyi olur (yatırım tavsiyesi değildir)
Ekli dosyayı görüntüle 195410
aslında inanmadım ama adamla 3 gün önce muhabbet ettik bi yarım saat bana bedava 2 maçlık 19 oran kupon verdi bi 100 tl salladım ve geldi bu sabah para yatırıp üyelik aldım gelmese verdiği maç hayatta inanmazdım zaten doğru diyosunKardes ben bu maclari sana bedavaya verirdim.boyle biseye inanip nasil para verdin
100 tl bastığıma hala çok üzülüyorum o ayrı konu :daslında inanmadım ama adamla 3 gün önce muhabbet ettik bi yarım saat bana bedava 2 maçlık 19 oran kupon verdi bi 100 tl salladım ve geldi bu sabah para yatırıp üyelik aldım gelmese verdiği maç hayatta inanmazdım zaten doğru diyosun
Tabiki hikaye bu ama neyse icin rahatlamis olur suan icin.bu kuponda gelirse isin dvmini tahmin edebiliyorum.neyse kardes bol sans olsunaslında inanmadım ama adamla 3 gün önce muhabbet ettik bi yarım saat bana bedava 2 maçlık 19 oran kupon verdi bi 100 tl salladım ve geldi bu sabah para yatırıp üyelik aldım gelmese verdiği maç hayatta inanmazdım zaten doğru diyosun
Neyse masrafi cikartmissindir umarim yaptigin odemeyeiaslında inanmadım ama adamla 3 gün önce muhabbet ettik bi yarım saat bana bedava 2 maçlık 19 oran kupon verdi bi 100 tl salladım ve geldi bu sabah para yatırıp üyelik aldım gelmese verdiği maç hayatta inanmazdım zaten doğru diyosun
noluyo devamındaTabiki hikaye bu ama neyse icin rahatlamis olur suan icin.bu kuponda gelirse isin dvmini tahmin edebiliyorum.neyse kardes bol sans olsun
bu gelirse çıkıyo sayılır işteNeyse masrafi cikartmissindir umarim yaptigin odemeyei
Kisa sure icinde odediginden fazlasini istiyceklernoluyo devamında
valla kuponları gelsinde dediğin gibi ister bencedeKisa sure icinde odediginden fazlasini istiycekler
bol şans hepimize
Kardes merak ettim burdan yazmak istemezsen bile ozelden yaziver ne kdr odedin.yanlis anlama ben 1 lira bile odemem boyle adamlara.akil var mantik var bu adamin dedigi dogru olsa ve maclar garanti olsa senden alacagi 1 k 2 k ile ugrasirmi hergin parasini katlar keyfine bakar neden ugrassin bu islerle gunde 10 lira ile baslasa gergun boyle 20 orada bassa ay sonu milyoner degil milyarder olur.hikaye bunlarbu gelirse çıkıyo sayılır işte
yazdım hocamKardes merak ettim burdan yazmak istemezsen bile ozelden yaziver ne kdr odedin.yanlis anlama ben 1 lira bile odemem boyle adamlara.akil var mantik var bu adamin dedigi dogru olsa ve maclar garanti olsa senden alacagi 1 k 2 k ile ugrasirmi hergin parasini katlar keyfine bakar neden ugrassin bu islerle gunde 10 lira ile baslasa gergun boyle 20 orada bassa ay sonu milyoner degil milyarder olur.hikaye bunlar
Kandirildik bro kupon yattiİyi akşamlar bugün deepwebde dolaşırken merak edip bi miktar para ödeyip aldığım şikeli maçlar satan kişi arjantinin alt liglerinden şikeli maç veriyor bakalım merak ettim baya :d bi miktar attım gelirse çok iyi olur (yatırım tavsiyesi değildir)
Ekli dosyayı görüntüle 195410
Adama yazdinmi hani sikeli macti 0dan0 di diye ne cvp vericek simdi sana.ama onun umrunda olmaz o parasini almisyakındı 😅
Bunun üstüne bi 250 kaybedip uyudum 🤣🤣Şunu bj de 300 yapayım da yatayım 🙂