- 995
- 772
- 93
Sihirli cümle para değil kazançda değil
Ben dedim onu da kanka inan bana büyük yemin ettim 5 k ya ihtiyacım var bı yerden vursam bütün teli temizler yüzüne bile bakmam gerçi o parayı da vuramayacam heralde buralarda çürür giderim😒100 bin e kafi .bu 5 bin e birakirim diyen 16 kisi ertesi gun o 5 binle oynar : )))
5 bin kolay her zaman vurabilcen para 100 bin hayal .tutturmasi ayri dert sitenin odemesi ayri dert .buyuk meblaglarda kansizlik yapio sitelerBen dedim onu da kanka inan bana büyük yemin ettim 5 k ya ihtiyacım var bı yerden vursam bütün teli temizler yüzüne bile bakmam gerçi o parayı da vuramayacam heralde buralarda çürür giderim😒
Benim için büyük para knka yokları oynuyorum bu aralar inş vururum da kurtulurum bu illetten mental olarak bile bitiriyor insanı5 bin kolay her zaman vurabilcen para 100 bin hayal .tutturmasi ayri dert sitenin odemesi ayri dert .buyuk meblaglarda kansizlik yapio siteler
Demi alt tarafı bir asgari ücretli maaşı Yani 10 gün mesai yapsa 5 bin yapar zaten5 bin kolay her zaman vurabilcen para 100 bin hayal .tutturmasi ayri dert sitenin odemesi ayri dert .buyuk meblaglarda kansizlik yapio siteler
Dar bı pencereden bakıyosun dostum benim tanıdığım aylık limitini asmadan oynayan sadede bonus kovalayarak bişey yapmaya çalışan çok insan var borç parayla avans hesapdaki parayla colugunun çocuğunun riskiyla oynayan adam batar intihar konusu açar ben 43k aldım 2 hafta önce borçları ödedim eğlencesine ps5 TV aldım 50-100tlye haftalık kupon yapıyorum oyun bittikten sonra kupona bakıyorum gelirse devamkee yatarsa o hafta daha para atmiyorum50 trilyon kazansan bırakmazsın 100 yapmaya çalışır üstüne 50 borclanir dımdızlak kalır frespin frebonus kovalarsın bu kadar basit veya forumda veda intihar konusu acarsın
En iyisi bende şu seviyeye gelebilen keşke ps5 nerden buldun reisDar bı pencereden bakıyosun dostum benim tanıdığım aylık limitini asmadan oynayan sadede bonus kovalayarak bişey yapmaya çalışan çok insan var borç parayla avans hesapdaki parayla colugunun çocuğunun riskiyla oynayan adam batar intihar konusu açar ben 43k aldım 2 hafta önce borçları ödedim eğlencesine ps5 TV aldım 50-100tlye haftalık kupon yapıyorum oyun bittikten sonra kupona bakıyorum gelirse devamkee yatarsa o hafta daha para atmiyorum