- 10,717
- 6,620
- 113
50k vurayım bidaha adım atmam çok ciddiyim
Knk 4 k yatırım yaptim 2 kere 1k aldim aldigimi geri verdi en skn dedim ya herro ya merro 3k aldim 500 x atti ilk el 117 k verdi sans sat gece 3.40 falandıŞu dedeyi herkes öpmüş bi biz kalmışız en yüksek dün 947x vurduk
Gene aldım knk sikinti yok 250 k ya yakin para aldim parca parca 4 5 bin veriyor surekli ama begenmiyorum mal gibi cekmiomSlottan 150k vurup kaçmazsan 200k geri alır senden
Bende onu diyecektim bu rakamlarda bırakmak anlamsız 80.000 e 2 sene çalışırım bir yerde haram yememBu rakamlara bırakılmaz dost
Sonuç olarak kayıp yaşıyorsun sorun zaten begenmemende bir kere 150k aldin diye sanıyorsun bir daha 150k kazanabilirim.Buyuk bir şans vurmuş bir kere ikinci kere gelmesi zorGene aldım knk sikinti yok 250 k ya yakin para aldim parca parca 4 5 bin veriyor surekli ama begenmiyorum mal gibi cekmiom
Kanka ben her türlü kardayim suan 5 yıl daha oynadam zarar etmem 100 bine yakın borcumu kapattim suan hicbir yere borcum yok kafam rahat bi daha ayni hataya düşmem ufak ufak kovaiom 50 100 atip 2 3 k ceksem yeterSonuç olarak kayıp yaşıyorsun sorun zaten begenmemende bir kere 150k aldin diye sanıyorsun bir daha 150k kazanabilirim.Buyuk bir şans vurmuş bir kere ikinci kere gelmesi zor
Seve seve iade edeceksin yoksa sebepsiz zengilesme davasiyla seve seve alirlarYanlislikla size yatsa neyapardiniz 😀😀
Yukarıda 4-5 bin veriyor beğenmiyorum dedin şimdi de 2-3k ceksem yeter diyorsun kankaKanka ben her türlü kardayim suan 5 yıl daha oynadam zarar etmem 100 bine yakın borcumu kapattim suan hicbir yere borcum yok kafam rahat bi daha ayni hataya düşmem ufak ufak kovaiom 50 100 atip 2 3 k ceksem yeter
Benimde şuan güncel borcum 340 k bende seninle düşüncedeyim kardeşim kesinlikle bir daha elimi bile sürmem banka hesaplarım bile blokeli gerçekten insan hayatını bitiriyor iddiası25 k borcum var ödesem tövbeler olsun . Harbi bunaldım artık . Eskisi kadar keyif vermiyor .
Hocam gerçekten zor bir durum . Çıkmaya çalıştıkça daha çok batıyoruz . Alacaklılar desen ayrı dert . Maneviyat desen çöktü valla düşündükçe kötü oluyor insanBenimde şuan güncel borcum 340 k bende seninle düşüncedeyim kardeşim kesinlikle bir daha elimi bile sürmem banka hesaplarım bile blokeli gerçekten insan hayatını bitiriyor aq iddiası
Resmen aynı hayatı yaşıyoruz seninle biraderim Allah yardımcımız olsunHocam gerçekten zor bir durum . Çıkmaya çalıştıkça daha çok batıyoruz . Alacaklılar desen ayrı dert . Maneviyat desen çöktü valla düşündükçe kötü oluyor insan
Tam saati 3-6 arası iyi veriyor bende 7k o saatlerde vurdum Dead or alşve 2 denKnk 4 k yatırım yaptim 2 kere 1k aldim aldigimi geri verdi en skn dedim ya herro ya merro 3k aldim 500 x atti ilk el 117 k verdi sans sat gece 3.40 falandı