- 221
- 78
- 28
Hemen hemen 1 sene içerisinde olduaga içtikten ne kadar süre sonra hemen mi oldu
Hemen hemen 1 sene içerisinde olduaga içtikten ne kadar süre sonra hemen mi oldu
hiç böyle yapmadı çiğ köfte falan yediğimde oluyordu arada kola içtiğimdede olur ama uyur uyanırım geçerdi
Mide sorunun varmış bir doktora görün imkanın yoksa eczahaneden reflu için şurup iste kullandinmi saniyesinde mide yanması geçer boşuna çile cekiyorsun
Eyw usta saol valla 6 7 yudum içtim zaten biraz takintiliyim hacı kaxak dahi olsa 6 7 yudum da üstünde bandrolu var arkadas da içti 4de iste bitirmis yarısınıhala görebildiğine göre problem yok bence
Arkadaşın makara yapmıs size amk 23 e alkol mu varArkadaş 23e almis işte internette 30 32 tk aynı fiyat bandrolluydu
Internette 30a var aga ondan dedim belirti de yok bendebandrollü olması daha kötü ev yapımı olsa neyse 23 liraya bandrollü içkiyi nerden bulmuş amk vergisi %70 zaten içkinin,15 liraya viski imkansız o viski sıkıntılıdır
Dostum olsaydı olurdu cok korkuyorsan git hastaneye miden yıkasınlar endişen varsa git6 7 yudum içtim zaten gazozla beraber