Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaçak Yolla Amerika

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
5,512
113
Kardesim amerikaya hic gitmemissin belli azül avrupada gecerli polis seni cevirdi mi bakmaz bakamaz calisma iznine kacaksan da alip seni goturemez anca kacakcilik ya da gocmen gorevlileri senin iznine bakma hakkina sahip bi tek o paket yapar seni
Polis kontrolü demiyorum sana bu arkadaşın oturumu yok hiçbir şeyi yok.Sistemden her şey görünüyor.Yabancılar şubesi oturum hakkı vermediği sürece oradaki bir denetlemede yakalanırsa o zaman paket olur

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,990
11,025
113
Sorun Amerika'ya gitmek değil. Şebekelerin bir çoğu seni toplama merkezlerine kadar gönderiyor. Ordan da istediğin eyalete gidiyorsun. Ordan sonrası zaten mesele. Kim sana sponsor olacak ve smahkeme sürecinde avukat paranı vs kim ödeyecek, nereden kalacaksın, nerede calışacaksın. Önemli olanlar bunlar. Hele hele sponsorunuz yoksa bu yola başvurmanızı tavsiye etmiyorum Amerika için. Maksadınız para kazanmaksa direk Kanada'ya gidin, kafanız daha rahat olur.

Not: Eski takıldığım hatun bu işi yapıyordu. Halen de devam ediyor sanırım. O yüzden bu konu hakkında bilgim var.

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,431
5,512
113
Kardesim amerikaya hic gitmemissin belli azül avrupada gecerli polis seni cevirdi mi bakmaz bakamaz calisma iznine kacaksan da alip seni goturemez anca kacakcilik ya da gocmen gorevlileri senin iznine bakma hakkina sahip bi tek o paket yapar seni
Ayrıca Amerika’ya hiç gitmedim evet oradaki sistemin nasıl işlediğini ilk mesajımda belirttim lakin genel ilerleyiş aynı şekildedir.Avrupa ülkelerinden en azından 10 ülkede bulundum.Şu andada zaten Fransa,Belçika,Hollanda,İtalya,Sırbistan,Hırvatistan,Çek Cumhuriyeti ile düzenli olarak iş yapmaktayım.Bu yüzden Avrupadaki sisteme fazlasıyla hakimim.Amerika’da bulunmuşsun ya arkadaşa bir iki yönlendirme yapta orada bi düzenini kursun sana zahmet.Bu işler kuru gürültü ile olmuyor.Türkiye’den herkes kaçma peşinde zaten Forumda buraları okuyupta yanlış karar ile gaza gelip hayatını iyice mahvedecek sayısız insan varken yaptığınız yorumları dikkatle yapın.Etkilenebilecek insanlar var çünkü.Düşüncesi olan arkadaşlar var ise kesinlikle kaçak gitmesin bir yere.Vasıflı mesleği olanlar meslek yönü ile olmayanlar ise aşçılık gibi sertifika alarak başvuruda bulunsunlar.Kimseye evliliğide tavsiye etmiyorum kimseye eyvallah çekmeyin dostlar.Evlilikte şu anda çok zor durumda çünkü belki inanmayacaksınız ama polisler düzenli kontrol ediyor bu tür evlilikleri.Evlere baskın yapılıyor gerçekten evli mi değil mi yatak odası ne durumda cart curt diye.Adam akıllı gerçek evlilik yapsanız bilene size uyar mı uymaz mı evlendiğiniz kişi hayatınızı dahada zora sokmayın.Tvdeki düzenimiz var diyen kolpa terörist Türk uyruklularada inanmayın her şekilde şartları Türkiye’den 50 kat daha iyi.Ama dediğim gibi usulünce yapın Avrupa düşünceniz var ise