- 1,366
- 761
- 113
Selamın aleyküm arkadaşlar 3 kisiyi bı roll yaptıralım işini bilene nasıl oluyor bu roll ben bilmem ben kadar Alaçam konu içinden kim gönderilecek ben bilmem kisaci kuralları bilmem 3 kişiye bağlı
500 TL olcak
500 TL olcak
alıyım ben dostSelamın aleyküm arkadaşlar 3 kisiyi bı roll yaptıralım işini bilene nasıl oluyor bu roll ben bilmem ben kadar Alaçam konu içinden kim gönderilecek ben bilmem kisaci kuralları bilmem 3 kişiye bağlı
500 TL olcak
talibimSelamın aleyküm arkadaşlar 3 kisiyi bı roll yaptıralım işini bilene nasıl oluyor bu roll ben bilmem ben kadar Alaçam konu içinden kim gönderilecek ben bilmem kisaci kuralları bilmem 3 kişiye bağlı
500 TL olcak
et döner ye boşberrSelamın aleyküm arkadaşlar 3 kisiyi bı roll yaptıralım işini bilene nasıl oluyor bu roll ben bilmem ben kadar Alaçam konu içinden kim gönderilecek ben bilmem kisaci kuralları bilmem 3 kişiye bağlı
500 TL olcak
Reis bı payco atalıyım ben dost
Müsaitim dostSelamın aleyküm arkadaşlar 3 kisiyi bı roll yaptıralım işini bilene nasıl oluyor bu roll ben bilmem ben kadar Alaçam konu içinden kim gönderilecek ben bilmem kisaci kuralları bilmem 3 kişiye bağlı
500 TL olcak
Yapalım knkSelamın aleyküm arkadaşlar 3 kisiyi bı roll yaptıralım işini bilene nasıl oluyor bu roll ben bilmem ben kadar Alaçam konu içinden kim gönderilecek ben bilmem kisaci kuralları bilmem 3 kişiye bağlı
500 TL olcak
Reis sende at paycoKesene bereket talibim
Buyur dostSelamın aleyküm arkadaşlar 3 kisiyi bı roll yaptıralım işini bilene nasıl oluyor bu roll ben bilmem ben kadar Alaçam konu içinden kim gönderilecek ben bilmem kisaci kuralları bilmem 3 kişiye bağlı
500 TL olcak
Sende yolla reis paycoBuyur dost
payco yok dost papara payfix varReis bı payco at
O ikisi bende yok reis blokelipayco yok dost papara payfix var
Teşekkür ederim kesene bereketReis sende at payco
Fix var dostSende yolla reis payco
ncpalim dost ibana atsanO ikisi bende yok reis blokeli
Bol sans dost sen mi yapican rollüSelamın aleyküm arkadaşlar 3 kisiyi bı roll yaptıralım işini bilene nasıl oluyor bu roll ben bilmem ben kadar Alaçam konu içinden kim gönderilecek ben bilmem kisaci kuralları bilmem 3 kişiye bağlı
500 TL olcak