- 1,366
- 761
- 113
Başka sefere inşallah reisUsta rollcuyu kacirdin dost kaybederdik ne guzel puhahaha
Başka sefere inşallah reisUsta rollcuyu kacirdin dost kaybederdik ne guzel puhahaha
Bi sen bi ben he suvatUsta rollcuyu kacirdin dost kaybederdik ne guzel puhahaha
Rıdvana sponsor olmuş onun en son başarılı olduğun da Bobo Beşiktaşta aktif oynuyordu puahahahahaUsta rollcuyu kacirdin dost kaybederdik ne guzel puhahaha
Talibim reisSelamın aleyküm arkadaşlar 3 kisiyi bı roll yaptıralım işini bilene nasıl oluyor bu roll ben bilmem ben kadar Alaçam konu içinden kim gönderilecek ben bilmem kisaci kuralları bilmem 3 kişiye bağlı
500 TL olcak
Verdik reis bir kişi kaldı bakalımKanka konuyu yeni gordum bence kimseye verme hepsi batar
Biz de talip olduk da sira gelmiyor suvatim. Kaybeden kaybedeneKanka konuyu yeni gordum bence kimseye verme hepsi batar
Senin bu kadar zoruna gidiyor ya dost bu benim için büyük bir zevk sen ağlamaya devam et🤣🤣🤣Rıdvana sponsor olmuş onun en son başarılı olduğun da Bobo Beşiktaşta aktif oynuyordu puahahahaha
Ben seni destekliyorum dostumBiz de talip olduk da sira gelmiyor suvatim. Kaybeden kaybedene
Ben miyim dost o puahhahVerdik reis bir kişi kaldı bakalım
Eyvallah apo gel bi sarilalimBen seni destekliyorum dostum
Herkesin için demi?Eyvallah apo gel bi sarilalim
Dogru dedin vazgectimHerkesin için demi?
Puahhahahah ileri görüşlü kardeşim benim 😂😂Kanka konuyu yeni gordum bence kimseye verme hepsi batar
@Gfbridvan1907 da gelsinDogru dedin vazgectim
KimeTalibim
Ben sarılmayı çok severim dost@Gfbridvan1907 da gelsin