- 7,742
- 4,532
- 113
Fb Adanademire de takılırsa İsmail Kartal'ı sınır dışı ederler 😂 😂
59 öncesi şampiyonluklar tekrar piyasaya çıkar
59 öncesi şampiyonluklar tekrar piyasaya çıkar
bizim yerimiz aslında küme kanser bi takım ama seviyorum trabzonsporumu yinede trabzon gs fener cekismesi güzel bakalım ne olacakBro aimdi egri oturup dogru konusalim.ortada 1 gercek var ya gs ya fb sampiyon.sizden bu sene olmaz seneye basarilar
Baştan sonra yorumları okursan ne demek istediğimi anlarsınEn saçma laf baskasinin seyiyle gerdeğe girmek ne demek.
Bu bir lig
Ligte sampiyon olman için rakibin kaybetmesi gerekir.
Yoksa tüm maçları bile kazanman lazim ki bunu yapabilen takım zaten yok..
3.olun avrupaya fidin diycem oda zor 4.luk icinde aday cok.apo yokken cok bos puanlar kaybettiniz.bakma bugun fener yenildi fener cok kotuydu ts iyi deilde ama sansi yuksekdi 3 sutun 3ude gol oldu.bu 3 puanin 1 puani samet sayesindebizim yerimiz aslında küme kanser bi takım ama seviyorum trabzonsporumu yinede trabzon gs fener cekismesi güzel bakalım ne olacak
Bn anladim seni 😉Baştan sonra yorumları okursan ne demek istediğimi anlarsın
Ne biri samet 10 dakika daha sahada kalsa 6 puan alacaktık3.olun avrupaya fidin diycem oda zor 4.luk icinde aday cok.apo yokken cok bos puanlar kaybettiniz.bakma bugun fener yenildi fener cok kotuydu ts iyi deilde ama sansi yuksekdi 3 sutun 3ude gol oldu.bu 3 puanin 1 puani samet sayesinde
ben trabzonspotluyum ama harbiden sizin icin ali koç bas belası insallah kurtulursunuz sizin adınıza sevinirim vallahaAllahım bir son dakika haberi gelse keşke Ali koç İstifa etti diye
Ne çok teşekkür ederim ama Trabzona bizi büyük beladan kurtardığı için
Ali koç 1 Kılıçdaroğlu 2 çakıldılar kazık çaktılar koltuklara bırakmıyor adamlar
Bnde bu seneye kadar koc hakkinda oyle dusunuyordum ama isi ogrendi bayagi gelisme var.bi aziz olamaz ama gelecek cogu kisiden iyidirben trabzonspotluyum ama harbiden sizin icin ali koç bas belası insallah kurtulursunuz sizin adınıza sevinirim vallaha
Ali Koç'un kalması bizim işimize gelir ama kişilik olarak çok karaktersiz bir insan bikmadi yıllardır başka takımların üstüne oynayıp fenere verdiği zararlar bu sene iyi bir kadro kurmuş halen dilinde gs bjk falan var işini yapıp geçse kimsenin sorunu olmaz onlaben trabzonspotluyum ama harbiden sizin icin ali koç bas belası insallah kurtulursunuz sizin adınıza sevinirim vallaha