- 71,312
- 43,851
- 113
Her şey heryerde söylenmez Dost
HaklısınHer şey heryerde söylenmez Dost
Konuyu hortlatma deliGel sana göstereyim gizli geyligi bence sen ne konuş ne yorum yap zaten saçma saçma konuşman beni uyuz ediyor bidaha pis yorum yapma kaybol somdi
Seni etiketleyip buraya çekene etek giydirecem kolkola takılıp Taksim'e gidin deliBen bu adamı engellemişim beni niye etiketleyip buraya çekiyosunuzki
Yazdığı yazılardan belli olmuyormu hasta olduğu
Fatih çıktı bide kıçımızdan
Kardesim evdeki olanları burda niye soyluyon izdivaç sanki burası hiç insan eşini şikayet edermi ne biçim erkeksin delikanlı olcan bide o senin namusunArkadaş nedir bu bahtsizlik ise gidiyorum virvirdan kendimi dolmuşa zor atiyorum dolmuşa hevesle binip eve gelene kadar kafamın üstünde gelene kadar beynim yerinden çıktı büyük bı sevinçle eve gel busefer evdeki bir vir vir daha yeni sustu neyseki telefon var o mübarek kaynanamla konuşmaya gitti bazen kaynanamı sevmiyor değilim
Sully2O değil de bay ve bayan kelimeleri hangi dilden gelmiş bize, Türkçe değil anladığım kadarıyla, ing.deki mr ve mrs. kelimelerini karşılamadığını düşünüyorum,mr mister demek, mrs. mistress kelimesinin kısaltılmış hali mi acaba , eğer öyleyse mistress metres anlamına geliyor, enteresan şeyler bunlar, kullandığımız kelimeler, topluma mal olmuş kelimeler hep kavram karmaşası yaşamamıza neden oluyor.
Evdeki neyi anlatmıştım genel hayattaki kadın dirdirindan bahsetmişim neden anlamadan konuyu hep kötü yoruyorsunuz anlamadımKardesim evdeki olanları burda niye soyluyon izdivaç sanki burası hiç insan eşini şikayet edermi ne biçim erkeksin delikanlı olcan bide o senin namusun
Fransızcadan türemeO değil de bay ve bayan kelimeleri hangi dilden gelmiş bize, Türkçe değil anladığım kadarıyla, ing.deki mr ve mrs. kelimelerini karşılamadığını düşünüyorum,mr mister demek, mrs. mistress kelimesinin kısaltılmış hali mi acaba , eğer öyleyse mistress metres anlamına geliyor, enteresan şeyler bunlar, kullandığımız kelimeler, topluma mal olmuş kelimeler hep kavram karmaşası yaşamamıza neden oluyor.
Olmuyor , ceviride erkek, beyefendi ve adam olarak baktım hicbiriyle alakalı değil, messieurs, homme, ve male karşılıkları çıkıyorFransızcadan türeme
Açmasına gerek yok. Bizim kahveye gelsin. Hiç kadın yok. TV de kadın görenler boşalıyorum o dereceKarını boşa işe taksiyle git iş yerinden kadın varsa ordanda çık sadece erkeklerin girebilceği bi mekan aç tertemiz
Evli misin ?Yahu adam sanki yatak odasından bahsetmiş yada evde eşiyle konuştuğu birşey den bahsetmiş gibi ahkam kesiyorlar. Genel olarak bu karılar adamı miker demiş