- 74,745
- 26,759
- 113
Vıda macı 85 1-1 hala o ıyı
Boston iceri zor sokuor adamlar 3luk denior cogunlukla sansalarida yaver gidior dewam ediolar 3luyeMiami 9 tane 2lik atmis 18 tane 3luk atmis bu ne la
Mia yener 8 orandi la alicak galiba maciBoston iceri zor sokuor adamlar 3luk denior cogunlukla sansalarida yaver gidior dewam ediolar 3luye
Belli olmaz mac 90 dk bizim sansimiza gider 90+da gol atar berabere biter yasamisligim varColom ıcerde galıba
Iy deılmıydıBelli olmaz mac 90 dk bizim sansimiza gider 90+da gol atar berabere biter yasamisligim var
Iyı gecelerdost ben uyuyorum yarin dewam edelim 4 12 vardiya calisiorum yatim Ekli dosyayı görüntüle 524016 kusurati bastik
Uyucam az kaldi su mac sonuclansin baskette gelior heralde barem ler yukseldi oda 4900 civari verior 800 atildiColom 2-1 dk71
BolsanslarUyucam az kaldi su mac sonuclansin baskette gelior heralde barem ler yukseldi oda 4900 civari verior 800 atildi
Bayamon sıkıntı sankı bıraz ordaUyucam az kaldi su mac sonuclansin baskette gelior heralde barem ler yukseldi oda 4900 civari verior 800 atildi
Uzatma gelir ins .Bayamon sıkıntı sankı bıraz orda
Dogerlero geldımı ben onları bulamadımUzatma gelir ins .