- 7,958
- 3,493
- 113
Çok geçmiş olsun dostum Allah şafi ismiyle şifasını versin inşallahİyi çok şükür yoğun bakımdan çıktı normal odaya aldılar stent taktılar tıkalı damarlar yerine telefona çok bakamıyorum fırsat olmuyo sağolasın teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun dostum Allah şafi ismiyle şifasını versin inşallahİyi çok şükür yoğun bakımdan çıktı normal odaya aldılar stent taktılar tıkalı damarlar yerine telefona çok bakamıyorum fırsat olmuyo sağolasın teşekkür ederim
Ben sabah 5 20 yapamadım sen 500 50k yaparsan heykelini DikmeliBu hayattan gına geldi biz bittik bari seninki tutsun belki o 500 lede biz 50 k yaparız
Bunu yapmak için önce 500 ü kazanmak lazım çekiliş bile çıkmıyor bırak 500 ü 50 yapmayı 😀Ben sabah 5 20 yapamadım sen 500 50k yaparsan heykelini Dikmeli
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsunÇok geçmiş olsun dostum Allah şafi ismiyle şifasını versin inşallah
Bro yanlış anlama beni. Şu kupona 40k basiosan senin çok kaybetme ihtimalin hep yüksek. Ha dicen ki sen çok mu kazanion. Hayır ben de çok kazanmiom ama güzel kasan varken çok riskli oynama bence. Neyse maçlar başlasın düşeriz takibe işimiz yok geceÇok kaybettik ya boka battik desek yeridir
Allah şifa versin Necip Fazıl hocaİyi çok şükür yoğun bakımdan çıktı normal odaya aldılar stent taktılar tıkalı damarlar yerine telefona çok bakamıyorum fırsat olmuyo sağolasın teşekkür ederim
Bol sans dostum12 oran son şans herkese bol şans
Gelirse 10 kişi 500
Yada 5 kişi 1000
Bolşans dost yüklü mü girdin bu maçlara hepside üst olma olasılığı bi hayli zor şans tabi12 oran son şans herkese bol şans
Gelirse 10 kişi 500
Yada 5 kişi 1000
Su kupona bu parayı basmak işin doğrusu aptallık bence de ama az çok bilirsin bekleyemedim haftasonunu kaybetme psikolojisini yaşamayan yoktur sanırım burdaBro yanlış anlama beni. Şu kupona 40k basiosan senin çok kaybetme ihtimalin hep yüksek. Ha dicen ki sen çok mu kazanion. Hayır ben de çok kazanmiom ama güzel kasan varken çok riskli oynama bence. Neyse maçlar başlasın düşeriz takibe işimiz yok gece
bol sansss12 oran son şans herkese bol şans
Gelirse 10 kişi 500
Yada 5 kişi 1000
Necip dede geçmiş olsun Allah şifa versinİyi çok şükür yoğun bakımdan çıktı normal odaya aldılar stent taktılar tıkalı damarlar yerine telefona çok bakamıyorum fırsat olmuyo sağolasın teşekkür ederim
Bana göre yüklü dostum bütün param buydu bastım sabaha kahvaltı yapacak para yok desem yeridirBolşans dost yüklü mü girdin bu maçlara hepside üst olma olasılığı bi hayli zor şans tabi
Bu o muydu 🤣🤣19 yasinda nasil baroda avukat oldun anlatabilir misin?
Sağolasın dostum Allah razı olsunNecip dede geçmiş olsun Allah şifa versin
Mesela şu üç maç başlayınca dakka 10-15 gibi gözüne bir ysne kestirip ilk yarı bir gole gomsen daha güzel olurdu ama boule yüksek oranlar da gelio. Umarım bu da gelir de zararını azaltırSu kupona bu parayı basmak işin doğrusu aptallık bence de ama az çok bilirsin bekleyemedim haftasonunu kaybetme psikolojisini yaşamayan yoktur sanırım burda
Ne kadar bastın 5-10k felan mıBana göre yüklü dostum bütün param buydu bastım sabaha kahvaltı yapacak para yok desem yeridir
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsunAllah şifa versin Necip Fazıl hoca