- 20,697
- 17,018
- 113
40Ne kadar bastın 5-10k felan mı
40Ne kadar bastın 5-10k felan mı
Aslında o daha mantıklı ama limit olayı var aq sitelerinde birde güney Amerika olunca daha da aşağı çekiyorlar limitleriMesela şu üç maç başlayınca dakka 10-15 gibi gözüne bir ysne kestirip ilk yarı bir gole gomsen daha güzel olurdu ama boule yüksek oranlar da gelio. Umarım bu da gelir de zararını azaltır
Parça parça oynadım dostum farklı sitelerden 40 binNe kadar bastın 5-10k felan mı
Bu kupona 40k basmak emin olmak gibi bişeydir bu 3 ligde gol olsada -%50 her gol vara gidiyor
Umarım şans yanında olur dost baya zor şu kupona 40k helalParça parça oynadım dostum farklı sitelerden 40 bin
Yok mu tanıdığın kimse hesabı limit yememiş, at onlardan oyna en azındanAslında o daha mantıklı ama limit olayı var aq sitelerinde birde güney Amerika olunca daha da aşağı çekiyorlar limitleri
Su Paraguay maçlarının çoğunu izliyorum 90 dk maçın 15 dk si varda bitiyoBu kupona 40k basmak emin olmak gibi bişeydir bu 3 ligde gol olsada -%50 her gol vara gidiyor
Güzel kupon da üç maçın da üst olması baya zor ama imkansız değilBu kupona 40k basmak emin olmak gibi bişeydir bu 3 ligde gol olsada -%50 her gol vara gidiyor
İçlerinde gene en bankosu paraguay eğer ki oynarsalar bide var müdahalesi olmazsa taze gelirGüzel kupon da üç maçın da üst olması baya zor ama imkansız değil
Ya varda şimdi kupon kazanır millette hep kazanıyor sanat birde milleti bu bokun içine sürükleriz herkes kazananı görüyor neticedeYok mu tanıdığın kimse hesabı limit yememiş, at onlardan oyna en azından
En güvendiğim libertad zatenİçlerinde gene en bankosu paraguay eğer ki oynarsalar bide var müdahalesi olmazsa taze gelir
Aynen öyle ama var müdahalesi olmazsa bide erken gol olursa ıçarSu Paraguay maçlarının çoğunu izliyorum 90 dk maçın 15 dk si varda bitiyo
Mecbur kaldım dostum işin doğrusu ayın 5de 80k ödemem varUmarım şans yanında olur dost baya zor şu kupona 40k helal
40k tek maça bassan 80k daha az risk tek tek gitsen daha iyi olrdu meyse yapmışsın bi kere şansın açık olr umaımMecbur kaldım dostum işin doğrusu ayın 5de 80k ödemem var
Avukat, savcı, hakim ne fark eder insan olsun insan her meslek değerlidir. Türkiyede binlerce avukat var. Ünlü biri yazmış gibi heyecan yapma dostum 🤣
O da doğru dost. Neyse bakalım maçlar başlayınca totemlerizYa varda şimdi kupon kazanır millette hep kazanıyor sanat birde milleti bu bokun içine sürükleriz herkes kazananı görüyor neticede