- 142
- 12
- 18
Güle güle harca kral çok temiz kupon olmuş🙏
Tbrkler kardesSonunda aq
TebriklerHerkese bol şans
Zaten dagitim yapicam dememissinki bro niye aciklama yapiyosun bak keyfine umarim katlamaya dvm edersinDostlar hepinize teşekkür ederim dün uyuya kaldım dağıtım yapacak bir durumda değilim başka sefere inşallah herkese teşekkür ederim
Çok dm geldi de dostum bekletin içinde olan arkadaşlar olmuşZaten dagitim yapicam dememissinki bro niye aciklama yapiyosun bak keyfine umarim katlamaya dvm edersin
Gelir Ağa normaldir. Ama dm atanlardan çok senin hatan var. Direk konuda kimseye ulasmayacagini belirtirsen bı beklenti yaratmamis olursunÇok dm geldi de dostum bekletin içinde olan arkadaşlar olmuş
Günaydınlar efendim illa buradan mi yazalım yanı 🤣🤣🤣Gelir Ağa normaldir. Ama dm atanlardan çok senin hatan var. Direk konuda kimseye ulasmayacagini belirtirsen bı beklenti yaratmamis olursun
Oda çok itici geliyor bana ama bundan sonra öyle yaparımGelir Ağa normaldir. Ama dm atanlardan çok senin hatan var. Direk konuda kimseye ulasmayacagini belirtirsen bı beklenti yaratmamis olursun
Teşekkür ederimTebrikler harbiden cok temiz kupon olmus
Puhahahaha Sabah şerifleriniz hayır olsunGünaydınlar efendim illa buradan mi yazalım yanı 🤣🤣🤣