Alanya ya 100k riske edecek kadar çok parası varsa üzülmeye değmez bence 😄Bilmiyorum dostum bir eleman paylaşmış Alanya 1.5 üst 100k ziyan etmiş umarım gelir yazık aq
Alanya ya 100k riske edecek kadar çok parası varsa üzülmeye değmez bence 😄Bilmiyorum dostum bir eleman paylaşmış Alanya 1.5 üst 100k ziyan etmiş umarım gelir yazık aq
Kesinlikle haklısınAlanya ya 100k riske edecek kadar çok parası varsa üzülmeye değmez bence 😄
Benim cigara da bitti ama bakkala gitmeyi gözüm kesmiyor 😁Tekelden sigara alıp geliyorum 15 dk ya
Bende 2 gündür veresiye yazdırıyorum bugün de yazdirdim yarına cirlamaya başlar 😁😁Benim cigara da bitti ama bakkala gitmeyi gözüm kesmiyor 😁
Yav bugün bir maçı gözüme kestirdim site superbet dışında oynatmadı superbette kabul edilmedi slota girip ezdim parayı aj kaldım 😅 Yarık vbet iyi bir kayıp bonusu ekler oradan devam ederiz gayriBende 2 gündür veresiye yazdırıyorum bugün de yazdirdim yarına cirlamaya başlar 😁😁
Ajlık kötü hocamYav bugün bir maçı gözüme kestirdim site superbet dışında oynatmadı superbette kabul edilmedi slota girip ezdim parayı aj kaldım 😅 Yarık vbet iyi bir kayıp bonusu ekler oradan devam ederiz gayri
Elemanın 100k çöp oldu 😅Ajlık kötü hocam
Son şansım diyordu intihar eder büyük ihtimalleElemanın 100k çöp oldu 😅
La gardaş bültende 70 tane maç var köre sorsan gol olan birini seçerdi yani o parayı o maça bağlamak akıl işi değil. Penguen geldi aklıma intihar edecem diyordu şimdilerde promosyon sayfalarında takılıyor bir şey olmazSon şansım diyordu intihar eder büyük ihtimalle
La 1200 sandım ilk basta 12 k imiş gecmis olsun reisKimseye ulaşmycam teşekkürler
La ne ettin ikinci yarı daha yeni başladıLa 1200 sandım ilk basta 12 k imiş gecmis olsun reis
Sakin ol şampiyon daha 45dk varLa 1200 sandım ilk basta 12 k imiş gecmis olsun reis
Alanya 2.5 üst gördm etil alkolu bırakmak lazım 😂Sakin ol şampiyon daha 45dk var
Ne iş yapjyon rafikDostlar benim mesai başladı hepinize teşekkür ederim bol şans