- 1,898
- 472
- 83
aynen kral4814016m
raskov12
Egow35
smehmet
mehmetmyk
ragnarlothbrok12345
whamx
Ugurcig
naile122
Fallenn
Bu isimler verildi.Bunlara yuklenme ihtimali var.zaten 10 kişiye verilecekmis.konu kapatılabilir.
aynen kral4814016m
raskov12
Egow35
smehmet
mehmetmyk
ragnarlothbrok12345
whamx
Ugurcig
naile122
Fallenn
Bu isimler verildi.Bunlara yuklenme ihtimali var.zaten 10 kişiye verilecekmis.konu kapatılabilir.
Aynen eklenmemiş zannedersem sağlam bi trol yiyoruzEklenmemiş
Valla bende bekliyorum daha yüklenmedi.Tam emin değilim yükleneceğinden.Ben de başka arkadaştan aldım bilgileriAynen eklenmemiş zannedersem sağlam bi trol yiyoruz
Ben neden listede yokum. Kullanıcı adım derindalga.. İlk 10 da katıldım. Ayıp walla..4814016m
raskov12
Egow35
smehmet
mehmetmyk
ragnarlothbrok12345
whamx
Ugurcig
naile122
Fallenn
Yok be kral sana bisey dediğim yok. Ama Trol gibi duruyor. Yüklenirse güzel olur ama sanmıyorum artıkValla bende bekliyorum daha yüklenmedi.Tam emin değilim yükleneceğinden.Ben de başka arkadaştan aldım bilgileri
Smehmet hariç diğerlerine yüklendi. O da daha önce sosyal medya ödülü almış o yüzden eklenmemiş4814016m
raskov12
Egow35
smehmet
mehmetmyk
ragnarlothbrok12345
whamx
Ugurcig
naile122
Fallenn
Bende Trabzon 2.golu atar dedim.kaybettimSaolun kardeşim zaten yükleminizle kaybetmemiz bir oldu saolun yinede
Aynen kral kısmet değilmiş fakirliğe devamBende Trabzon 2.golu atar dedim.kaybettim
Bonuslar kısmında aktif ettin mi ?Bana eklenmemiş dostum
Yok ki aktif ediyimBonuslar kısmında aktif ettin mi ?
Yok ki aktif ediyim