YazdimYaz kanka ozelden
YazdimYaz kanka ozelden
Teşekkürler
Bu bakiyeyi yatırım ile yaptıysan geçmiş olsun bu site ödemez bunu ceplerinde 200 lira bile yoktur bunların12 saattir çekim talebi işlem görmedi bunu yazan arkadaşım ortakmi çalışıyorsunuz firma ile çıkarın ne yani
12 saat geçti 150 yatırım yaptım çekim limiti yok dediler bu bakiyeyi yaptım halada bekliyorum yoğunluk var deyip bir daha cevap alamiyorumBu bakiyeyi yatırım ile yaptıysan geçmiş olsun bu site ödemez bunu ceplerinde 200 lira bile yoktur bunların
Odemezler hocam inşallah yanilirim da öderler ama sanmıyorum biraz arastirsaydin keşke sadece su konudaki yorumları bile okusan bu sitenin güven vermediğini anlardin geçmiş olsun12 saat geçti 150 yatırım yaptım çekim limiti yok dediler bu bakiyeyi yaptım halada bekliyorum yoğunluk var deyip bir daha cevap alamiyorum
Detaylı araştırma yapmadım ama birkaç yorum okudum iyi yönde aynı zamanda bütün sitelerde üyeliğim vardır ilk defa böyle birşey oldu birçok sitede yatırım çekim yaptım sorunla karşılaşmadım olmaz dedim ama olduOdemezler hocam inşallah yanilirim da öderler ama sanmıyorum biraz arastirsaydin keşke sadece su konudaki yorumları bile okusan bu sitenin güven vermediğini anlardin geçmiş olsun
Peki sormak istiyorum arkadaşlar bu gibi durumlarda yapılacak herhangi bir işlem varmıdır yada ne yapılabilir bilmek adına soruyorum Bilgisi olan paylaşırsa sevinirimDetaylı araştırma yapmadım ama birkaç yorum okudum iyi yönde aynı zamanda bütün sitelerde üyeliğim vardır ilk defa böyle birşey oldu birçok sitede yatırım çekim yaptım sorunla karşılaşmadım olmaz dedim ama oldu
Üye olmayın ben oldum küçükte olsa yatırım yaptım kazanç yatmadı birde üyeliği iptal ettiller çok soru sordum diye sahtekarlar iki gün geçti en son ağzımı bozdum benim başıma geldi başka kimse aldanmasin bu sahtekar siteyeDeneme bonusu bitti diyor
TeşekkürlerBu nedir bonus alınmıyor ki
Hayirdir herseye teşekkür ediyon 7 tane msjin var hepsi teşekkür yuh yaniTeşekkürler
Senidemi tokatladı 300 TL beni tokatladilarM.rilabet111.com sakın YATIRIM yapmayın ödeme yapmıyorlar dolandırıcılar...
rilabet ne mkSenidemi tokatladı 300 TL beni tokatladilar
Lira bet dingilrilabet ne mk