Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kalyonbet | Çevrim Şartsız 100 TL Deneme Bonusu

Emre3474

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
0
1
Canlıya ulaşabilen varmı 7 kez bağlandım hiç birine cevap vermeyi bile tenezzül etmediler 2 günden beri uğraşıyorum bekliyorum görüşmeye katılıyorlar cevap yok.

CrazyDance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
112
47
28
Dolandırıcının önde gidenleri gerek yok.

Ugurd.

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
492
115
43
1000 TL'yi sıfırlamaya çalışırken 37 bin oldu aw

Gursel3407

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27
3
8
12 saattir çekim talebi işlem görmedi bunu yazan arkadaşım ortakmi çalışıyorsunuz firma ile çıkarın ne yani

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,226
6,412
113
12 saat geçti 150 yatırım yaptım çekim limiti yok dediler bu bakiyeyi yaptım halada bekliyorum yoğunluk var deyip bir daha cevap alamiyorum
Odemezler hocam inşallah yanilirim da öderler ama sanmıyorum biraz arastirsaydin keşke sadece su konudaki yorumları bile okusan bu sitenin güven vermediğini anlardin geçmiş olsun

Gursel3407

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27
3
8
Odemezler hocam inşallah yanilirim da öderler ama sanmıyorum biraz arastirsaydin keşke sadece su konudaki yorumları bile okusan bu sitenin güven vermediğini anlardin geçmiş olsun
Detaylı araştırma yapmadım ama birkaç yorum okudum iyi yönde aynı zamanda bütün sitelerde üyeliğim vardır ilk defa böyle birşey oldu birçok sitede yatırım çekim yaptım sorunla karşılaşmadım olmaz dedim ama oldu

Gursel3407

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27
3
8
Detaylı araştırma yapmadım ama birkaç yorum okudum iyi yönde aynı zamanda bütün sitelerde üyeliğim vardır ilk defa böyle birşey oldu birçok sitede yatırım çekim yaptım sorunla karşılaşmadım olmaz dedim ama oldu
Peki sormak istiyorum arkadaşlar bu gibi durumlarda yapılacak herhangi bir işlem varmıdır yada ne yapılabilir bilmek adına soruyorum Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim