- 400
- 105
- 43
Canlıya baglanılmıyorki boş site bencede
Sorun bunların ödeyip ödememesi değil günaydın herkese sorun pazar günü bu saatte canlıya zor bağlanılması ülkenin durumu gerçekten vahim bu nedirBunlar para ödemez boşa vakit kaybetmeyin belki ilk talep veren 3 5 kişiye öder yatırım alırım düşüncesiyle ama mümkün değil her talebi ödemez
Bu saatlerde genelde ayakta oluyorum foruma bakıyorum ana sayfa genelde bonus konuları eski yeni sadece o konularda geziyo millet herkes elde avucta ne varsa kaybedip bu saatlerde bonus peşine düşüyor ülke bu şekilde krizde olmaya devam ederse yakında kumar oynama oranı aşırı derece artıp kimse evine ekmek götüremez olacakSorun bunların ödeyip ödememesi değil günaydın herkese sorun pazar günü bu saatte canlıya zor bağlanılması ülkenin durumu gerçekten vahim bu nedir
Sen yine uyuyorsundur ben yeni uyandım daha forumda sana yemin ederim bana aç köpek deyip 3 gün uyumadan rol çekiliş bonus kovalayan var bu adamlar uyumadan nasıl yaşıyor anlamıyorumBu saatlerde genelde ayakta oluyorum foruma bakıyorum ana sayfa genelde bonus konuları eski yeni sadece o konularda geziyo millet herkes elde avucta ne varsa kaybedip bu saatlerde bonus peşine düşüyor ülke bu şekilde krizde olmaya devam ederse yakında kumar oynama oranı aşırı derece artıp kimse evine ekmek götüremez olacak
Aynen valla adamlar 100 lira cekicem diye günde bir saat anca uyuyo o derece bağımlı olmuşlar 1 haftadır izinliyim yoksa beni 11 12 den sonra paranın gücü falan uyanık tutamazSen yine uyuyorsundur ben yeni uyandım daha forumda sana yemin ederim bana aç köpek deyip 3 gün uyumadan rol çekiliş bonus kovalayan var bu adamlar uyumadan nasıl yaşıyor anlamıyorum
Çekiminin geldi mibeyler site ya asiri yogunluktan gec kaliyo yada dolandirici bunlar. Ben deneme bonusu istedigimde hemen yatti bonusu cevirdim 200 tl cekim talebi verdim 2 saattir cekim gerceklesmedi canli destege baglanilmiyor cekim islemi gerceklestiginde burada paylasirim
Islemde yaziyo canli destek asiri yogunluk var kesinlikle hesabiniza yatacaktir dedi bakalim bekliyoruz halaÇekiminin geldi mi
Gates of tada oynayin 100x falan atiyoBilen bilir oyun açık oynayin çekime gidiyorum geldiğinde bilgi atacam
La gardaş ne gatesi 15 dragon 2 bonus 500 tl pesine jhonu hunter 1350 temiz 200 çek sizin gatesle sweetle gozunuzu boyamislarGates of tada oynayin 100x falan atiyo
Ne kadar sürede ödedi kankaArkadaslar sonunda odedi site haberiniz olsun 😉😄
4 saati buldu reisNe kadar sürede ödedi kanka