Arkadaşlar bu siteye üye olmayın geçen haftalarda burdan paylaşım yapmıştım aynı bu siteydi beni dolandıran üye olmayın 🙏🏻🙏🏻Mailden geldi bana üye olmadan önce sorun isterseniz canlı desteğe yatırım şartı yok https://m.kampbet201.com/tr/Ekli dosyayı görüntüle 661507
Aynen dolandirici bilgileri aliyor sonra deneme bonusu yok diyor tamamen dolandiriciArkadaşlar bu siteye üye olmayın geçen haftalarda burdan paylaşım yapmıştım aynı bu siteydi beni dolandıran üye olmayın 🙏🏻🙏🏻
Dostum bonus hiç olmadı ki her yerden paylaşım yapıyorlar ama sorunca bitmiş diyorlarbeyler bonus bitmiş canlı destek söyledi
olm bu adama inanmayın bu adam geçen kimlik arkalı önlü dolduracağınız bir form attı bonus veriyorlar ayağına bu adam ağır dolandırıcıBeyler siteden papara ile cekebilirsiniz diğer yöntemler aktif değil diyor. 3000 bakiyem var. Tel noma papara acamiyorum . 2 kere sildiğim icin hesabı 3 . Actirmiyor. Bosta tel nosu olan varsa benim adima açıp parayı oraya ceksek. Güvenilir biri varsa . 500 tlsi onundur
Canlar kampbet deneme bonusu Perşembe saat 12.00 den sonra ekliyor alamayip üye olup günü unutan varsa saldırısın
Aktif değil milleti umutlandirma canlı ya yazdımCanlar kampbet deneme bonusu Perşembe saat 12.00 den sonra ekliyor alamayip üye olup günü unutan varsa saldırısın
Dostum hiç olmadı kiBitmiş
Hainler salı gününden beri bekliyorum Perşembe dedi bana sonra vermediAktif değil milleti umutlandirma canlı ya yazdım
Yaz onlaraHainler salı gününden beri bekliyorum Perşembe dedi bana sonra vermedi