- 5,176
- 4,602
- 113
Merhaba beyler. Bu bireysel temel ihtiyac krediler hakkinda itiraz eden oldumu 3 bin alanlar itiraz edip meblagi yukseltebiliyordu. Karar lehime cikmis ama 30 gun icersinde bankadan yanit beklenecekmis.
Dostum kumardan ziyade onca zaman bekletip 3 bin verdiler bunu alamayanda bi suru insan oldu. Benim merakim sadece bu durumun ustune gidince degisecekmi. Verselerde gidecek zaten onda hem fikirizdeYapma hocam yapma aman cekme daha fazla. Benin durumu anlatmistim sana tum krediyi 15dkda rulette yedigimi. Kumarda yiyeceksen cekme sakn
Aynen o konuda haklisin. Olurda alirsan bol sans ne diyimDostum kumardan ziyade onca zaman bekletip 3 bin verdiler bunu alamayanda bi suru insan oldu. Benim merakim sadece bu durumun ustune gidince degisecekmi. Verselerde gidecek zaten onda hem fikirizde
aynen bende bekliyorum banada aynı yanıt geldi.. ama araştırmalrım neticesinde banka vermeyebilirMerhaba beyler. Bu bireysel temel ihtiyac krediler hakkinda itiraz eden oldumu 3 bin alanlar itiraz edip meblagi yukseltebiliyordu. Karar lehime cikmis ama 30 gun icersinde bankadan yanit beklenecekmis.
mahkemeye başvurma süreci var ama o süreçte alma ihtimali daha yüksekBeyler boşuna ümitlenmeyin,kamu denetleme ben görevimi yaptım dosyanı ilgili bankayada gönderdim sana da diyor sonrasında bankada sana geri dönüş yapıyor diyorki çıkarlarımız doğrultusunda uygun görülen şahıslara uygun görülen meblağlarda ödeme sağlanmıştır diyor,banka devlet bankası ama bizim de prosedürlerimiz var verip vermiceğimiz veya nekadar tutar da ödeme yapıcağımızı biz belirleriz diyip işin içinden çıkıyor,ben sokak ağzıyla anlatmış olabilirim ama olay bu oluyor..bol şans..