- 17,579
- 4,944
- 113
Zaten looseeimDm attik gelmedimi
Zaten looseeimDm attik gelmedimi
LooserDm attik gelmedimi
Yoldadir ozaman
BaniYoldadir ozaman
BanmiYoldadir ozaman
Neden yaramaz çocuk gibi davranıyorsun cnm
sen hep geceleri beliriyonla gecemi calisiyonDaha 5 saat var of
Gece mi beliriyom cin miyim la ben 🤣sen hep geceleri beliriyonla gecemi calisiyon
Yok la sabahları hiç denk gelmedim sana tenekeGece mi beliriyom cin miyim la ben 🤣
Ben seni goruyomYok la sabahları hiç denk gelmedim sana teneke
Bende 53.5 dan aldım yedı oduluBu kitapsizlar ben verince mi sayi atmiyor 55 ust oynadik 40 bile atamiyorlar.
Yalan oldukBende 53.5 dan aldım yedı odulu
30 freebeti 4 saattir zorla 200 yaptik. 10 dakikada gitti 200Bende 53.5 dan aldım yedı odulu
Ilk per ucanlar bız alınca kolsuza bagladı30 freebeti 4 saattir zorla 200 yaptik. 10 dakikada gitti 200
Aynen. Nerden bulastiysam. Bir suru futbol maci var. Hepsinde de ilk yari gol oldu. Hatta bu basketin yanina futbolda eklemistim. Oynar oynamaz gol geldi. Paraya uzulmuyorum da bosu bosuna gecenin bu saatinde uzuldugume uzuluyorumIlk per ucanlar bız alınca kolsuza bagladı
AynenAynen. Nerden bulastiysam. Bir suru futbol maci var. Hepsinde de ilk yari gol oldu. Hatta bu basketin yanina futbolda eklemistim. Oynar oynamaz gol geldi. Paraya uzulmuyorum da bosu bosuna gecenin bu saatinde uzuldugume uzuluyorum
Bız hergun boyleyızAynen. Nerden bulastiysam. Bir suru futbol maci var. Hepsinde de ilk yari gol oldu. Hatta bu basketin yanina futbolda eklemistim. Oynar oynamaz gol geldi. Paraya uzulmuyorum da bosu bosuna gecenin bu saatinde uzuldugume uzuluyorum