- 2,914
- 1,018
- 113
20 dk oldu eklenmedi hay şansıma
Lejonunki bitmis 1.000kisiyi ne ara bitirdiniz yalan tabikiManita benım fotoyu gordum 50 lıra yuklemıs .d
Ben direkt noyu rehberdende sildim wpdende cunku yalan konustular kac tane musteri temsilciniz varda zirt diye bitti 1.000 kisiSövelım o zaman toplu olarak whatsaptan
10 lira yatıracak durumun yoksa git kendini köprüden atMadde 6 da yatırım şartı var ama, nereden öğrendiniz yatırım şartsız olduğunu?
Beyler yanlış anlamayin ama yanımda bir yaşlı amca var otogar da karsilastm yol parası yokmuş adamın otobüse almıyorlarmis inanmayan olursa resmini atabilirim sizden ricam ben kefilim herseymin resmini atarim ama adama yüreğim çok açıdi adama yol parası gönderebilcek varmı dilencilik değil ben geri gönderecegim elimde olmadığı icin yardim edemiuorim gerçekten hali içimi acitti
Hayır kardeşim benle alakası yok adamla otogar da tanıştımBu ne şimdi yeni yontem bu şekilde duygu sömürüsü mu?
Sen simdi yol parası en az 50 istersinki bu da kesin yeni dolandirıcık yöntemi bence adminler ve modlar görmeden uzaBeyler yanlış anlamayin ama yanımda bir yaşlı amca var otogar da karsilastm yol parası yokmuş adamın otobüse almıyorlarmis inanmayan olursa resmini atabilirim sizden ricam ben kefilim herseymin resmini atarim ama adama yüreğim çok açıdi adama yol parası gönderebilcek varmı dilencilik değil ben geri gönderecegim elimde olmadığı icin yardim edemiuorim gerçekten hali içimi acitti