Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kar Tatil İzin

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,952
12,093
113
Selam dostlar 2 gündür işyeri kar nedeniyle yıllık izinlisiniz diyor. Daha önce bunu yasamadıgım icin pek bilmiyorum simdi yıllık izinlisiniz dediginde gitmedigimiz günlerin maası ödeniyormu.
Ayrıca isyerinde yeni basladıgım icin yıllık iznimde yok bilenler aydınlatabilirmi.

Ekli dosyalar

elber1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
185
43
Kral bence direk ulaşabileceğin müdür vs vs kişilere ulaşıp sormalısın.

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,670
23,771
113
Yillik ixninden dudilcek iste atiorum yazin 14 gun.iznin.varsa 12 gunnyapican maasinda kesinti fslan tabikide olmaz

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,587
4,826
113
Selam dostlar 2 gündür işyeri kar nedeniyle yıllık izinlisiniz diyor. Daha önce bunu yasamadıgım icin pek bilmiyorum simdi yıllık izinlisiniz dediginde gitmedigimiz günlerin maası ödeniyormu.
Ayrıca isyerinde yeni basladıgım icin yıllık iznimde yok bilenler aydınlatabilirmi.
Reis Bu senin is yerine bağlı birsey isterse kesmez senenin dolmasını bekler 14 günlük izninden keser isterse aylik gününden keser hatta büyük firmalar kesmiyor bile firmanjn kendi icindeki sorun bölüm amirine sorarsan yardimci olur.. not olarakta ulann bu sewkiyat her zaman her koşulda calisiyoruz is yeri çalışmaz ama sewkiyat depo hep çalışır :):)

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,952
12,093
113
Yillik ixninden dudilcek iste atiorum yazin 14 gun.iznin.varsa 12 gunnyapican maasinda kesinti fslan tabikide olmaz
Dost dedigim gibi ise yeni basladım pek memnun olmadigim icinde baska is bulup cıkıcam. O yuzden cikiyorum diyede kesebilirlermi

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,952
12,093
113
Reis Bu senin is yerine bağlı birsey isterse kesmez senenin dolmasını bekler 14 günlük izninden keser isterse aylik gününden keser hatta büyük firmalar kesmiyor bile firmanjn kendi icindeki sorun bölüm amirine sorarsan yardimci olur.. not olarakta ulann bu sewkiyat her zaman her koşulda calisiyoruz is yeri çalışmaz ama sewkiyat depo hep çalışır :):)
Sevkiyat ömrumuzu yedi bulasmiyorum artık 😀

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
beyaz yaka, mavi yaka, gri yaka. Kapitalist sistemi ne güzel yansıtmış bir e posta.
Vuracaksın loto toto milyoner olacaksın elinde viski villada havuz başı barbekü
Aşçı,bahçıvan, şoför falan filan takılacaksın. Yoksa bu hayat boşa
Yakasınıda mavisini grisini hepsinin .......

villa-safran-19-4-oda-8-kisi-95274.jpg

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Bu arada toto devretti. Ortalama şuan 7milyon ikramiye var.

Maç SayısıAdetKazanç
15 BİLENDEVRETTİ2.788.942,84 TL

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Yıllık İzinde Maaş Kesilir Mi?
Yıllık izin ücretli izin kapsamındadır. Yani işveren izin süreleri boyunca işçiye ücretini ödemek zorunda olduğu gibi işçinin talebi halinde izin dönemine ait ücreti avans olarak önden ödemelidir.

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,026
538
113

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye