Üstat boş bırakma yine takibe al. Ufak oynamasına izin ver aydan aya. Kardeş sonuçta başına birsey gelmesin.Borcu ödedik bugün belki onu da yapardı
Oynamış işte başka türlü nerde yiyecek bu kadar parayı coin falan muhabbetine çok ilgiliydi o ama coin den para batirlirmi nolur ne biter çok bilgim yokÖzel olmayacaksa birader kredi çekip kumar mi oynuyor
Ya yanımda değil Konya'da ben İstanbul'dayim ben oynama desem sen niye oynuyorsun derÜstat boş bırakma yine takibe al. Ufak oynamasına izin ver aydan aya. Kardeş sonuçta başına birsey gelmesin.
Çok yüksek kaldiractan falan oynaması lazım bu kadar parayı coinde yemek için. Ki orada olsa 3 verir 2 kazanırdı para da seri bitmezdi. Kredi borçla kumar insanın dusebilecegi en kötü durumlardan biri geçmiş olsunOynamış işte başka türlü nerde yiyecek bu kadar parayı coin falan muhabbetine çok ilgiliydi o ama coin den para batirlirmi nolur ne biter çok bilgim yok
Kredi çıkmaz, kredi kartı alırsın. Bana da kredi çıkmıyor ama 50 K limitim var toplam 3 karttaBu son 6 ayda hesabıma 300 k kadar giriş çıkış var ama netice ayni
Sana komik gelecek ama gerekirse ortak kupon yapın. Dostane yaklaş, kızma ona. Yanında olduğunu bilsin yoksa yaptıklarından hep geç haberin olur.Ya yanımda değil Konya'da ben İstanbul'dayim ben oynama desem sen niye oynuyorsun der
Vadeli işlem girdiyse kaldıraçlı ordan da patlamış olabilir reis geçen aylarda bitcoin dip yaptı kaldıraçtan patlayan çok oldu hatta bir doktor bütün parasını orda kaybettiği için intihar etmişti haberlere falan çıktı o da sıkıntılı işOynamış işte başka türlü nerde yiyecek bu kadar parayı coin falan muhabbetine çok ilgiliydi o ama coin den para batirlirmi nolur ne biter çok bilgim yok
Dost ben zaten hanımdan gizli oynuyorum duysa sicarlar ağzıma ortak kupon muhabetti beni aşar aramizz bozulsa kupon benim verdiğim maçtan kaybetse hanima söyler hıyar 🤣🤣Sana komik gelecek ama gerekirse ortak kupon yapın. Dostane yaklaş, kızma ona. Yanında olduğunu bilsin yoksa yaptıklarından hep geç haberin olur.
Valla çok bilgim yok dostum ana coinle daha çok ilgiliydiVadeli işlem girdiyse kaldıraçlı ordan da patlamış olabilir reis geçen aylarda bitcoin dip yaptı kaldıraçtan patlayan çok oldu hatta bir doktor bütün parasını orda kaybettiği için intihar etmişti haberlere falan çıktı o da sıkıntılı iş
O acayip sıkıntı ha reis dikkat et ben sevdiğim birinden o yüzden oldum ikinciye evliyim darma Duman olursun gerekirse 2 hat kullan birini işin bitince aktiflikten çıkarDost ben zaten hanımdan gizli oynuyorum duysa sicarlar ağzıma ortak kupon muhabetti beni aşar aramizz bozulsa kupon benim verdiğim maçtan hanima söyler hıyar 🤣🤣
Mantıklı 🤔O acayip sıkıntı ha reis dikkat et ben sevdiğim birinden o yüzden oldum ikinciye evliyim darma Duman olursun gerekirse 2 hat kullan birini işin bitince aktiflikten çıkar
Aman yenge duymasın da üstat biradere o vakit ne halin varsa gör de. Çünkü kendi çekirdek ailen önceliklidir her daimDost ben zaten hanımdan gizli oynuyorum duysa sicarlar ağzıma ortak kupon muhabetti beni aşar aramizz bozulsa kupon benim verdiğim maçtan kaybetse hanima söyler hıyar 🤣🤣
Valla bilmiyorum dost nerde yediğini borç yapmış iste nerde oldu nasıl oldu falan diyince iddia oynadım diyo başka birşey demiyorSlotta mı yemiş dost