- 3,846
- 2,567
- 113
O maci diyorum 165 alt olurmu28 16 filipin ligi var dost
O maci diyorum 165 alt olurmu28 16 filipin ligi var dost
Yok reis 2ceyrek ev sahibi kaç üst varBu senin dedigin mac 165 alt olurmu
Beşiktaşlı olunmazda beşiktaşlı dogulurEn başa beni yazdimissindir o zaman 14 senedir aktif takipciyiz
Kanka 18 mi ne anlamadim ki cevrekte ev demedinmiAğa nedense oynamadın yine
Bol sans kardesO maci diyorum 165 alt olurmu
Reis ev sahibi 2ceyrek kaç üstü varsa atKanka 18 mi ne anlamadim ki cevrekte ev demedinmi
Dost sen olayı anlayan akadar maç bitttiKanka 18 mi ne anlamadim ki cevrekte ev demedinmi
Valla is hep karisti boyle ben bakm gelirse bu arkadaslari gorim en iyisiDost sen olayı anlayan akadar maç bittti
Gör bizi dostValla is hep karisti boyle ben bakm gelirse bu arkadaslari gorim en iyisi
Oynamadınmi😔Valla is hep karisti boyle ben bakm gelirse bu arkadaslari gorim en iyisi
Aynen dost seç kafana göre gel canımız çıktı sağlam bir wonla gel bu arkadaşı görValla is hep karisti boyle ben bakm gelirse bu arkadaslari gorim en iyisi
Yok dost kendisi seçecek en güzeli seçsin şansınaOynamadınmi😔
Yeter la git bi bak git bi bak gitmişmi😃Aynen dost seç kafana göre gel canımız çıktı sağlam bir wonla gel bu arkadaşı gör
Sen nasıl olsa zirraat kupasını almış Beşiktaş gibisin@Gfbridvan1907 bi durla😂
Herzaman heryerde en büyük kartalSen nasıl olsa zirraat kupasını almış Beşiktaş gibisin
Bul bir maçta oyna artık 😀Valla is hep karisti boyle ben bakm gelirse bu arkadaslari gorim en iyisi
😂😂Bul bir maçta oyna artık 😀