- 22,801
- 20,735
- 113
Bebeğim durumlar kritik sigaram bilem yok sen şu kumbarayi cikarsanda bir sigara mi alsak hayatım@Beşiktaş hayatım benim için rol açabilir misin ♥
Bebeğim durumlar kritik sigaram bilem yok sen şu kumbarayi cikarsanda bir sigara mi alsak hayatım@Beşiktaş hayatım benim için rol açabilir misin ♥
Valla kanka su sansini besiktasta kullanamadin ama 😀Yalnız @karaadam81 farkındaysan bol şansı diler dilemez penaltı aldık bu bir uyariydi
Buyur reis@Daimon reis buralardamisin
Bol sansİlk kupon gelirse tek adim daha
Ekli dosyayı görüntüle 548765
Sorma onlar yüzünden bu sene ne kayıplar verdik her maç duygusal davrandık yeneceğiz diye sagolsunlar mutemadiyyen yenildilerValla kanka su sansini besiktasta kullanamadin ama 😀
Bol sanslarİlk kupon gelirse tek adim daha
Ekli dosyayı görüntüle 548765
Bende bekliyorum dost yazarlar@Gfbridvan1907 yazan yok daha bana
Almanya maçından yattım kuzumBebeğim durumlar kritik sigaram bilem yok sen şu kumbarayi cikarsanda bir sigara mi alsak hayatım
La @Gfbridvan1907 la ikiniz cetemisiniz la biriniz fenerli biriniz bjk li cuzdanlari dolsurdunuz salın bakalım oradan birer parliament haracimizi alalım@Gfbridvan1907 yazan yok daha bana
Tek sikintim berabere falan gider malaga ama aciyo gene farkiMalaga baremi 90 suan
Tahmin ettim bu nasıl aşk kız aşk dediğin varlıkta yoklukta olur sen hep yoklukta aşka geliyonAlmanya maçından yattım kuzum
@Gfbridvan1907 sana havale ediyorumLa @Gfbridvan1907 la ikiniz cetemisiniz la biriniz fenerli biriniz bjk li cuzdanlari dolsurdunuz salın bakalım oradan birer parliament haracimizi alalım