- 87,740
- 47,691
- 113
Oyununu hep kazansa yetiyor yani.riskli gibi gozukuyor niye boyle anlamadim,neyse gelsinde gerisi onemli deil
Oyununu hep kazansa yetiyor yani.riskli gibi gozukuyor niye boyle anlamadim,neyse gelsinde gerisi onemli deil
Seti 2 farkli kaybetmesse geliyorOyununu hep kazansa yetiyor yani.riskli gibi gozukuyor niye boyle anlamadim,neyse gelsinde gerisi onemli deil
He pardon aynen oyle oyunlarini kazansa yeter 😀Oyununu hep kazansa yetiyor yani.riskli gibi gozukuyor niye boyle anlamadim,neyse gelsinde gerisi onemli deil
yine de bu kadar sinir tek mesajda bu kadar ayar olma iyi degil dost her sey de bu kadar geriliyorsan en ufak şeye parlıyorsan kalbine yazık dikkat et. biraz şakadan, tebessümden zarar gelmez bu kadar negatif olmaya gerek yok. iyi akşamlarKardes tanımam etmem bır kere konusmuslugum yok neden durduk yere saka yapıyor hadı yapıyor neden bu uslubla dalga gecer gibi neyse
Güzel düsüncelerin icin saol dostyine de bu kadar sinir tek mesajda bu kadar ayar olma iyi degil dost her sey de bu kadar geriliyorsan en ufak şeye parlıyorsan kalbine yazık dikkat et. biraz şakadan, tebessümden zarar gelmez bu kadar negatif olmaya gerek yok. iyi akşamlar
Yok dost biz espirisine takılıyoruz 10 k dan aşağı kuponumuz yok forumun darun nedve esrafindaniz genelde dağıtıyoruz biz yinede nezaketin için teşekkürler@karaadam81 besiktasliyigor kupon gelise
Allahin jamaiklasi ne anlar tenisden bro o kosmaya gitsin 😁Kiramadi capsiz ya
Bu haketti kaybetmeyi de olan kupona olcak15.40dan hic sayi alamadan verdek oyunui gevsek