Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karakol İfadeye Çağırdı

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,980
1,521
113
suan ifadeye gittim savciliga yonlendirdi ifademi savci alacak arkadaslar dolandiricilik falan biseler dedi bilisim suclariymis biri sikayet etti galiba benim bilgilerimle birini dolandirdilar galiba

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,980
1,521
113
aksarayda ki savciyla goruntulu ifade vercem bide mevzuya bak puhaha

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,980
1,521
113
ifadeye cagirdiklarinda icerigini de demediler

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,980
1,521
113
yani ne oldugu da belli degil suan

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,492
2,373
113
kumar oynayan bir müptezelim de bagimliyim de oynamayinca goz bebeklerim büyor damarlarima kan gitmior de salarlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Ulan eskiden betsson un trasfercard i vardı neteller vardı , gidip paranı Euro dolar olarak cekiyordun, arada ne banka vardı hesap

Yeni nesil bilmez tabi bunu
Şimdi de kripto var dostum soğuk cüzdandan yatır çek ihtiyacın olduğunda Türk borsasına gönder çek bu daha sağlıklı ama ne hikmetse çoğu beceremıyor basit bir iş

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
2,652
113
Şimdi de kripto var dostum soğuk cüzdandan yatır çek ihtiyacın olduğunda Türk borsasına gönder çek bu daha sağlıklı ama ne hikmetse çoğu beceremıyor basit bir iş
bunlar direkt tr borsasına çekip yine ceza yiyor ag

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,980
1,521
113
savcilik bilgi vermeden cagirmis adimiz kim bilir neye karisti amq aksaraydaki savciyla goruntulu baglantiyla ifade verecekmisim olaya bak .d

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
2,652
113
savcilik bilgi vermeden cagirmis adimiz kim bilir neye karisti amq aksaraydaki savciyla goruntulu baglantiyla ifade verecekmisim olaya bak .d
goruntulu ne dost savcıyla uzak ilişki mi yaşıyonuz