Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karar Davası Hk.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,002
3,625
113
Anladığım kadarıyla sen bankanın haciz talebine itiraz etmişsin
Banka da buna karşı ıcra inkar tazminatı davası açmış
Sen tazminat olarak asıl borcun yüzde 20 civarında tazminat ödeyeceksin. Bankanin avukatı için masraf ödeyeceksin
Ayrıca Kredi kartı borcunu da ayrıca ödeyeceksin malesef
Desene hapı yuttuk

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,002
3,625
113
23 k ana borç
1k faiz aynen devam edilecek banka bari %20 si oranında faiz ödesin veya üzerine konulsun demiş mahkeme hayır o olmaz sadece anapara ve işlenen 1k faizin ve bundan sonraki %25 temerrür e aynen devamına hükmetmiş onun dışında 1k dosya parasını sana ödetecek bir de karşı tarafın 9k avukat ücreti sana kalmış yani %25 faiz öde bari dediklerinde ödemeyip 5k fazladan borçtan kurtulayım derken 10k fazladan borcun oldu ve faiz işlemeye de devam edecek hayırlı olsun antepcim
Kısacası yüklü bir kombine tutması gerek ama tutmuyor kahpe kuponlar

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,336
13,425
113
23 k ana borç
1k faiz aynen devam edilecek banka bari %20 si oranında faiz ödesin veya üzerine konulsun demiş mahkeme hayır o olmaz sadece anapara ve işlenen 1k faizin ve bundan sonraki %25 temerrür e aynen devamına hükmetmiş onun dışında 1k dosya parasını sana ödetecek bir de karşı tarafın 9k avukat ücreti sana kalmış yani %25 faiz öde bari dediklerinde ödemeyip 5k fazladan borçtan kurtulayım derken 10k fazladan borcun oldu ve faiz işlemeye de devam edecek hayırlı olsun antepcim
Aynen öyle malesef
Bende bunu dile getirdim
@betcoast dostumuz nerenle okudun sorusuna karşın, ben doğru organimla okudum.
Kendisi neresiyle okudu onu merak ediyorum doğrusu :)

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Antepliyi bilen bilir. Bu forumda herkesi saatlerce peşinden sürükleyip dağıtım yapacağı esnada ortadan kaybolan bir arkadaşımızdi. Çok uyardık dinlemedi. Ömrümde ilk defa birinin bu hale düşmesine seviniyorum Allah affetsin. Umarım cezaevine de girersin. Yoksa bu kafayla sen hırsızlık falanda yaparsın bu bağımlılıkdan kurtulman gerekiyor

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,439
716
113
zaten banka kredi kartını ödemediği için haciz başlattıysa buna bi insan nasıl itiraz eder ki gece yarısı botafogo da ki yedek oyuncu batista gol atar a 10k 10k basıyordu arkadaş bir de utanmadan haciz inkar davası açmış pes valla
Allah çarpsın yarıldım dpaoskjpfas

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
İnşallah kaybetmişsindir

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,061
3,151
113
Bu elemanın dağıtım yapacağım deyip yapmamasını boşverin bir arkadaşından yüklü bir borç alıp ödememiş adam buna hakkını helal etmemiş ahirette hesaplaşacağız demiş ama bu denyo elinde para varken bile tamam o zaman deyip borcunu ödememiş bunun forumda bile barındırılmaması lazım ama işte

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,673
604
113
Zamanında frumdaki insanlarla dalga geçmişti etkinlik yapacam diye allahın sopası yok mahkeme sana etkinlik yapmış:)))