- 15,562
- 26,492
- 113
Sana bol şans kardeşimAz önce diğer konuda samimiyet oluştu adamda ne olduğunu biliyor yazmış öyle avukatla ne alaka her birbirinize birilerine bi laf atma çabaları
Sana bol şans kardeşimAz önce diğer konuda samimiyet oluştu adamda ne olduğunu biliyor yazmış öyle avukatla ne alaka her birbirinize birilerine bi laf atma çabaları
ddHele bak arada biz gittik
Sağol kardesim benimSana bol şans kardeşim
Şans parası mühabbetini yaptın gör diye atıyorum 1 yıldır kimseye yazdığım yok zaten pek takılmıyorum forumaSana bol şans kardeşim
18klık kazançta 150 tl bagıs yapıp onu da not diye düşüp konunun en basına yazmak pek samimi gelmedi bana da.Onamı takıldın
Dost arkadaş başka konuda 200 bagıs yaptı sonra dedi artık her çekilişte bağış yapıcsm sonradsn onu ekledi18klık kazançta 150 tl bagıs yapıp onu da not diye düşüp konunun en basına yazmak pek samimi gelmedi bana da.
bol şans
kendi görüşüm olarak da günümüz türkiyesinde herhangi bir vakıfa bagıs yapmaktansa cidden bildigim tanıdıgım muhtaç birine vermeyi tercih ederim o parayı. en azından amacına ulastıgına emin olurdum
Kardesm allahım deliricem cıldırıcam ya yemin ediyorum napıcamı şaşırdım yav nerden biliyosun muhtac birine tanıdığım birine para vermediğimi onlarıdamı paylaşiyim burda..18klık kazançta 150 tl bagıs yapıp onu da not diye düşüp konunun en basına yazmak pek samimi gelmedi bana da.
bol şans
kendi görüşüm olarak da günümüz türkiyesinde herhangi bir vakıfa bagıs yapmaktansa cidden bildigim tanıdıgım muhtaç birine vermeyi tercih ederim o parayı. en azından amacına ulastıgına emin olurdum
Kanka bos ver yazma sen sonra seni avukatım sanıyorlar saldım artık bu paylaşım son paylaşımımdı artık forumda bişey paylaşmıyıcamDost arkadaş başka konuda 200 bagıs yaptı sonra dedi artık her çekilişte bağış yapıcsm sonradsn onu ekledi
okuman yok mu? okudugunu anlaman yok mu? ben sana yardım yapmıyorsun mu dedim?Kardesm allahım deliricem cıldırıcam ya yemin ediyorum napıcamı şaşırdım yav nerden biliyosun muhtac birine tanıdığım birine para vermediğimi onlarıdamı paylaşiyim burda..
Etkinlik yok kazanc olursa bağış yapıcam anlamında yazdım allahalla önemli olan niyet değilmi ben atarım amacına ulaşmazsa ulaştırmayanlar düşünsün onuda bu zihniyetle bakarsak zaten ülke ölsün gitsin
Diğer konuda bana sallıyorlar cevap vermedim konu kapansın diyeKanka bos ver yazma sen sonra seni avukatım sanıyorlar saldım artık bu paylaşım son paylaşımımdı artık forumda bişey paylaşmıyıcam
18k lık kazancda 150tl bağış yapıp onuda not düşmüşsün diyen baskasımı bağış miktarınıda sana soralımokuman yok mu? okudugunu anlaman yok mu? ben sana yardım yapmıyorsun mu dedim?
1.si samimi gelmiyor dedim ve burası bir forum sitesi sevip sevmeyecegin her düşünce de insan olabilir sana katılan olur sana katılmayan olmaz ve senin verdigin cevapla benim bu yazdıgımın ne alakası var?18k lık kazancda 150tl bağış yapıp onuda not düşmüşsün diyen baskasımı bağış miktarınıda sana soralım
Dost ben 1 saat tartıştım arkadaşla . Madem bir foruma bir faydan yok bağış bari yap dedim . Özelden de uzun uzun konuştuk . Hatta 150 tl vereyim sana laf etme falan dedi .Git bağış yap dedim ve 200 tl losev e bağışladı . Ben çok tartıştım ve konuştum. Arkadaş nasıl yapmak isterse öyle yapsın. En azından forum olarak bir yerlere bağış yapmaya destek vermiş oluruz .Bence bu konuyu kapatıp bol şans dileyelim . Hep aynı yere varıyor çünküokuman yok mu? okudugunu anlaman yok mu? ben sana yardım yapmıyor musun dedim?
Kardesim samimi ney gelmiyor onu anlamadım söylemek istediğim etkinlik yapmıyıcam etkinlik yerine bağış yapıp dekontunu bırakıp basıp gidicem diyorum bunuda not olarak yazıyormki millet etkinlik varmı acaba diye ümitlenmesin1.si samimi gelmiyor dedim ve burası bir forum sitesi sevip sevmeyecegin her düşünce de insan olabilir sana katılan olur sana katılmayan olmaz ve senin verdigin cevapla benim bu yazdıgımın ne alakası var?
bir şey demiyorum kardeşim ne yapmak istiyorsan onu yap senin paran ama 18klık kazanta 150 tl bagıs diye büyük harflerle konunun tepesine yazarsan insanlar bunu reklam yapıyorsun gibi algılar senin düşünceni niyetini hayatını kimse bilemez ben de bu sekilde bir tepki verdim sana, farklı bir şekilde anlayıp yok benim yardım yapmadıgımı ne biliyorsun falan filan moduna geçtin hemen senle ortak noktada bulusamayız biz zaten. şansın bol olsun iyi gecelerKardesim samimi ney gelmiyor onu anlamadım söylemek istediğim etkinlik yapmıyıcam etkinlik yerine bağış yapıp dekontunu bırakıp basıp gidicem diyorum bunuda not olarak yazıyormki millet etkinlik varmı acaba diye ümitlenmesin
Belki haklısındır düşüncesiyle değiştirdim o yazıyıda daha açıklayıcı yazdım yazılarıda ufak harf yaptım bi ihtimal haklısındırda ben malımdır belki diyebir şey demiyorum kardeşim ne yapmak istiyorsan onu yap senin paran ama 18klık kazanta 150 tl bagıs diye büyük harflerle konunun tepesine yazarsan insanlar bunu reklam yapıyorsun gibi algılar senin düşünceni niyetini hayatını kimse bilemez ben de bu sekilde bir tepki verdim sana, farklı bir şekilde anlayıp yok benim yardım yapmadıgımı ne biliyorsun falan filan moduna geçtin hemen senle ortak noktada bulusamayız biz zaten. şansın bol olsun iyi geceler
Belki haklısındır düşüncesiyle değiştirdim o yazıyıda daha açıklayıcı yazdım yazılarıda ufak harf yaptım bi ihtimal haklısındırda ben malımdır belki diye