- 6,286
- 3,369
- 113
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz bugunluk fazla zorlama bence
Şansın daim olsun
Şansın daim olsun
Az değil kanka 2 kuponda 680 lira kar Allah bin bereket versin maşallahAza kanaat etmeyen çoğu bulamaz bugunluk fazla zorlama bence
Şansın daim olsun
Ben teldeyimBeyler bilgisayardan giren var mı baştan beridir totem yapan kaç kişiyiz toplu halde yazarsa biri atlamadan.
Katılıyorum kankabiz baştan destekleyenler 10 kişiden azdık zaten kardeşim
1000 TL hedef vardi ya o bakımdan ... Yoksa dediğin gibi az bir meblağ değilAz değil kanka 2 kuponda 680 lira kar Allah bin bereket versin maşallah
Tebrikler dostum kazancın daim olsun listeyi ve kaç kişiye ne kadar olduğunu söylersen ona çekilişi yapalım dostBeyler bilgisayardan giren var mı baştan beridir totem yapan kaç kişiyiz toplu halde yazarsa biri atlamadan.
Bu adam bir harika dostum yemin ediyorum bakTebrikler dostum kazancın daim olsun listeyi ve kaç kişiye ne kadar olduğunu söylersen ona çekilişi yapalım dost
Hayır kardeşim yoktuToplam 10 kişi varmıdır ki?
Reis devletten çok çalışıyon aman dikkat et kendineTebrikler dostum kazancın daim olsun listeyi ve kaç kişiye ne kadar olduğunu söylersen ona çekilişi yapalım dost
10 kişi altında kankaToplam.kac kişiyiz acaba 10 kişi altıysa cekukise gerek yok