Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kasa 100 Hedef 1K 5 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

espender

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
35
18
dostum sana yakışmadı ağanın eli tutulmaz demişler ver bütün üyelere 100er lira hem sevap kazanırsın hem ahiretliğini yapmış olursun

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
dostum sana yakışmadı ağanın eli tutulmaz demişler ver bütün üyelere 100er lira hem sevap kazanırsın hem ahiretliğini yapmış olursun
evin arabanın tapusunuda üstlerine yapayım :) kardeşim benim milyarlarca yatırım yaptığımız siteler 3 kuruş bonusu kırk tane şartla ekliyolar bendekinde vergi yok şart yok şurt yok :D

espender

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
35
18
evin arabanın tapusunuda üstlerine yapayım :) kardeşim benim milyarlarca yatırım yaptığımız siteler 3 kuruş bonusu kırk tane şartla ekliyolar bendekinde vergi yok şart yok şurt yok :D
sen kendini diğer sitelerle bir tutma onlar senin dengin mi sen yeri geldiğinde kardeşlerim oynasın diyerekten kaç kere kesenin ağzını açtın yazarken ağzımın suyu aktı ne güzel gaz veriyorum

ubasoll13

BEDEL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,595
600
113
Bol şans baskan

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
@Shellac konu kilit dostum sana zahmet allahın kulunun takip ettiği yok ayar oldum gerek yok etkinliğe falan kuponu da bozdurdum 140 lirada devam etmeyeceğim biri kuponun biri yatmış inş ikiside tutar diyo diğeri pazarlık peşinde dünyanın golü oldu tek takip eden yok şaka gibisiniz millet cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...