- 1,461
- 1,632
- 113
Basket iyi sayı çıktı mornar gibi olmasında yeter
Bahse girdik insan bir tebrik ederBasket gelecek
Ortaya bir para bahsi koymadık ki .İlk 5 dk 16 sayı attı . Son 2 dk sayı atamadı . Boşver tatlı bir idda oldu aramızdaReis 1 sayıyla sen galip geldin kumar borcu namus borcu ilk para çektiğimde 20 lira ateşlicem sana paparanı yaz bana özelden
Bu portekize kalmış gibi bisiBeyler son kupon son oyun gelirse gelir ben gelecegine inanıyorum söz onlardaEkli dosyayı görüntüle 47794
Bu defa papaz pilav yiyecek bro portekizdeyim..Basket iyi sayı çıktı mornar gibi olmasında yeter
Aves yemeden duramaz. Atarsa tamamız demektir.Portekiz liginden eminimde yorum varmı 1.5 gelirmi dersiniz
Eyvallah : )) Sende gerçi en az 25 sayı demiştin de neyse hahaOrtaya bir para bahsi koymadık ki .İlk 5 dk 16 sayı attı . Son 2 dk sayı atamadı . Boşver tatlı bir idda oldu aramızda
Atmasada yer onlar kalede kova varAves yemeden duramaz. Atarsa tamamız demektir.
25 rahat atar dedim son 5 dk saldı . Gelmeyebilirdi kardo. O değil de forumda konuya girip yazana kadar 10 dk geçiyor . Gol olsa ben yazana kadar 2. Gol gelirEyvallah : )) Sende gerçi en az 25 sayı demiştin de neyse haha
Betcoda canlıda kombine yapmakla şu an foruma mesaj atmak aynı şekilde kanser seviyesinde25 rahat atar dedim son 5 dk saldı . Gelmeyebilirdi kardo. O değil de forumda konuya girip yazana kadar 10 dk geçiyor . Gol olsa ben yazana kadar 2. Gol gelir