- 1,115
- 183
- 63
Hadi be kardeşim 1 gol atacaksınz alt tarafı
Atamıycak bu öküzlerHadi be kardeşim 1 gol atacaksınz alt tarafı
Çok zor görüyorum ben gelmezSon 10 dk
Valla sağlık olsun admın Konu kilitSon dk kank yaktılar bizi
Geçmiş olsun kankValla sağlık olsun admın Konu kilit
Kanka bak Reims maçına düşünmesem 150 Bayern leverkusen macını düşünmesem 125Geçmiş olsun kank
Kasa başa başa gitsen 500 olurdu kankKanka bak Reims maçına düşünmesem 150 Bayern leverkusen macını düşünmesem 125
kasa olucaltı 275 şans yok bu gece belii
Normalde hayata korkakca oynamam ama para yok para olmayınca ya yatarsa düşüncesine giriyosun nasip değilmiş bu akşam allahtan villa satılıyo 2 gün sonra parayı buldukkKasa başa başa gitsen 500 olurdu kank
Hahahahaha bizim öyle bir villâmız olmadi kank olsaydı eminim bizde satardık o yuzden yarismaci arkadaslara basarilar diliyorumNormalde hayata korkakca oynamam ama para yok para olmayınca ya yatarsa düşüncesine giriyosun nasip değilmiş bu akşam allahtan villa satılıyo 2 gün sonra parayı buldukk
Kanak bizim de 6 yıldır satılmıyodu bu corona sayesinde satılıyoHahahahaha bizim öyle bir villâmız olmadi kank olsaydı eminim bizde satardık o yuzden yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Herkes villa almak istiyor zaten kank alan kim ünlümü kankKanak bizim de 6 yıldır satılmıyodu bu corona sayesinde satılıyo
keşke ünlü olsa herif bir pazarlık yapıyo bitirdi biziHerkes villa almak istiyor zaten kank alan kim ünlümü kank
Olsun kank paranızı kurtarın yeter gerisi önemli değilkeşke ünlü olsa herif bir pazarlık yapıyo bitirdi bizi
En çok korktum şey o parayı iddaa ya kaptırmamakOlsun kank paranızı kurtarın yeter gerisi önemli değil