- 17,705
- 5,471
- 113
Dostum bende duralım anlamımda söyledim yanlış anlama olmasınBence etkinlikten kazanan sabahlar olmasina devam etsin cok iyi kazandi bnce durma vakti.doymus olmasi gerek suan
Dostum bende duralım anlamımda söyledim yanlış anlama olmasınBence etkinlikten kazanan sabahlar olmasina devam etsin cok iyi kazandi bnce durma vakti.doymus olmasi gerek suan
Tebrikler dostum zorlama bencede700 tl çekim verildi hepinize tesekur ederim
Hayrını gör kral bi hatamız olduysa affola700 tl çekim verildi hepinize tesekur ederim
hayrını gör dost allah daha çok versin700 tl çekim verildi hepinize tesekur ederim
Keşke hep böyle olsa ne güzel olur vallaWon orani baya yuksek bi etkinlik oldu.daha iyisini daimond'da gormustum.cok kupon yaptik en az %70 basari basari orani vardir suan
Tebrikler dostum tekrardan@Velixx @surgun57 @berkayaydin6 @Eren44 @berkayb95 bir göz atip iki kişi daha sececegim özelden papara yazin dostlar
Kardes lafim sana degildi be ortaya dedim bn.sansli oldugunu dusunen varsa etkinlikten kazanirsa devam etsin bnce.benim kupondaki cikarttigi maci kupona ekleyebilseydi suan suansi 1 k olckti ama kismet degilmis bunada sukurDostum bende duralım anlamımda söyledim yanlış anlama olmasın
teşekkür kral özel mesaj atamıyorum sitede sorun var papara buraya bırakayım yada profiline yazayım 1015084789@Velixx @surgun57 @berkayaydin6 @Eren44 @berkayb95 bir göz atip iki kişi daha sececegim özelden papara yazin dostlar
Hayırlı sı dost bu saatten sonra zorKardes lafim sana degildi be ortaya dedim bn.sansli oldugunu dusunen varsa etkinlikten kazanirsa devam etsin bnce.benim kupondaki cikarttigi maci kupona ekleyebilseydi suan suansi 1 k olckti ama kismet degilmis bunada sukur
Sende yaz dostum 6 oldu bastan sona bizle olup unuttuğum var mı acaba devreleri yaktıkHayırlı sı dost bu saatten sonra zor
@Hamit6363 bu arkadasta bayadir vardi.blki fark etmemissindir siye dedim yanlis anlasilma olmasin.tanimam etmemHayırlı sı dost bu saatten sonra zor
eywllah kanka saolasn@Velixx @surgun57 @berkayaydin6 @Eren44 @berkayb95 bir göz atip iki kişi daha sececegim özelden papara yazin dostlar
Ula bnde tam onu yazdiydimSende yaz dostum 6 oldu bastan sona bizle olup unuttuğum var mı acaba devreleri yaktık
Az surdu.oruc tutanlar sahuru getirdi iste fenami olduMaaşallah yine sabah ettik.3 saat sürmüş 3 saatir burdayız
Teşekkürler dostum yazıyorumSende yaz dostum 6 oldu bastan sona bizle olup unuttuğum var mı acaba devreleri yaktık