- 2,410
- 1,982
- 113
Bol sanssssdevam sinerjiiiiiiiiEkli dosyayı görüntüle 41056
Aynen böyle 2k çok zor elbet patlak verirKanka yanlış anlamada çok fazla maça kombıne yapıyosun aralarından bırın patlaması yüksek
Olimpia Lİbertad maçında arzu edersen ilk gol ev sahibine oynayabilirsinufaktan basket diyelim Ekli dosyayı görüntüle 41055
Şansın daim olsun desteklıyoruxbeyler herkes aklını kendine saklasın bu 1
oynadıklarımı takip edip destekleyecekler kalsın diğerleri takip etmesin yorum vs yapmayın boş boş bu 2
olmayan bişeyi olmuş gösterip dalga geçer gibi gol mol yazmayın modumu düşürmeyin bu 3 .
TEKRAR SÖYLÜYORUM HERKES AKLINI KENDİNE SAKLASIN para benim oyun benim isteyen kalır adam gibi destek olur isteyende devam eder gider ...
Adam haklı da diğerlerinde kardo sana yardımcı olmak için öyle diyolar kızma onlara senin için yanibeyler herkes aklını kendine saklasın bu 1
oynadıklarımı takip edip destekleyecekler kalsın diğerleri takip etmesin yorum vs yapmayın boş boş bu 2
olmayan bişeyi olmuş gösterip dalga geçer gibi gol mol yazmayın modumu düşürmeyin bu 3 .
TEKRAR SÖYLÜYORUM HERKES AKLINI KENDİNE SAKLASIN para benim oyun benim isteyen kalır adam gibi destek olur isteyende devam eder gider ...