- 9,673
- 6,736
- 113
saplar simdi dep
Dep şuan kötü yasaplar simdi dep
Bana kalsa farketmez Diğerleri laf yaparsa bilememBence totemleyenlerden sec evonun totemleri etkilidir jdjd
bol şans başkanBana kalsa farketmez Diğerleri laf yaparsa bilemem
baskan yeni gelenler dahil olabiliyormuCekilis sana kalmis dostum ama sadece begenen sonra forumdan cikanlarda oluyo cekilise dahil etmek istediklerini secersin admin de cekilis yapar
Aynen kanka çekiliş kolay çok kazanırsak çok dağıtırızHerşeyden once sen hedefine ulas da gerisi hallolur
Gelllbaskan yeni gelenler dahil olabiliyormu
inşallah kazanırsın başkan, hedefinin neresindesin şuan?Aynen kanka çekiliş kolay çok kazanırsak çok dağıtırız
abi ozelden mesaj nasil atiliyoHerşeyden once sen hedefine ulas da gerisi hallolur
yok abi ben girmem bidaha onlara bugün 4 mac tek te yatı 2 sinde 40 da gol atılar patladımGir cyber baskete uçuralım kasayı
Kardesim profilini gir solda gizlilik var altta kimler mesaj atabilor yaziyor aktif et orayiabi ozelden mesaj nasil atiliyo
inşallah kazanırsın başkan, hedefinin neresindesin şuan?
melo ozelden sana mesaj yazabilirmiyim denemek icin bakim mesaj gidiyomu diye ?yok abi ben girmem bidaha onlara bugün 4 mac tek te yatı 2 sinde 40 da gol atılar patladım
Kardesim profilini gir solda gizlilik var altta kimler mesaj atabilor yaziyor aktif et orayi
Denemek içinse sorun yokmelo ozelden sana mesaj yazabilirmiyim denemek icin bakim mesaj gidiyomu diye ?