- 451
- 227
- 43
Sivas gelir diğerini de getirecez artık mecbur şans bizimle olsunHedefe ulaşırsak 2 kişiye 25₺ gönderelim..Ekli dosyayı görüntüle 54556
Bol şans
Al ahli woooonnHedefe ulaşırsak 2 kişiye 25₺ gönderelim..Ekli dosyayı görüntüle 54556
Bol şans
Bol şanslarHedefe ulaşırsak 2 kişiye 25₺ gönderelim..Ekli dosyayı görüntüle 54556
Bol şans
Knk 1 dk dan bari izliyorum maçı bu çocuklar gol atamaz gibi inş pen olurSivas gelir diğerini de getirecez artık mecbur şans bizimle olsun
Sociedad Madrid'e ikiledi hadi Antalya bı gol at awKnk 1 dk dan bari izliyorum maçı bu çocuklar gol atamaz gibi inş pen olur
Antalya maçında tiyatro var sahada bilerek atmıyorlar İnş 1 gol olurSociedad Madrid'e ikiledi hadi Antalya bı gol at aw
Aynen 3-4 pozisyon gördüm aynı fikirdeyimAntalya maçında tiyatro var sahada bilerek atmıyorlar İnş 1 gol olur
Bu gün bu kaçıncı maç bilerek atmıyor pezevenkler bu kadar belli edilmez şikeAynen 3-4 pozisyon gördüm aynı fikirdeyim
Vejle maçı vardı hazırlık maçı 2.5 üst verdim freebet kuponu gelse 100 çekecektim maçta 1 gol oldu onuda oranı 13 olan takım attıArap ligine bugün itariyle töbe ettim hazırlık maçları süper.... Bu Arap ligi beni bitirdi oynamıyorum maçlar 4>3 veya 3>2 bitiyor oynuyorum 1_0 yada 1_1 biter
Bilerek attı bence ayarlı maç umarım Antalya atarYatabare naptı gördünüz mü?