- 15,256
- 7,578
- 113
Ya tek tek te gozume çarpan olursa oynuyorumDostum tek tek git.beynim dondu maçları takip etmekten
Ya tek tek te gozume çarpan olursa oynuyorumDostum tek tek git.beynim dondu maçları takip etmekten
Yok dostum tercih senin yanlış anlama daha garanti olur diye fikir sadeceYa tek tek te gozume çarpan olursa oynuyorum
Akit gelsinBeyler fikirlerinize saygı duyuyorum ama organlardan efutbolda az çok anlıyorum artık o yüzden fazla maç yazıyorum Cyberde de aynısı maclardan çözüyorum farkindaysaniz hep kötü kaçıyor tekten gittik risk almasam tek gollere girsem tutuyordu ama olsun illaki 1 tane güzel yakalayacaz
Sen bildiğini yap evoBeyler fikirlerinize saygı duyuyorum ama organlardan efutbolda az çok anlıyorum artık o yüzden fazla maç yazıyorum Cyberde de aynısı maclardan çözüyorum farkindaysaniz hep kötü kaçıyor tekten gittik risk almasam tek gollere girsem tutuyordu ama olsun illaki 1 tane güzel yakalayacaz
wonnBedavadan maç Fransa 4 u atacak
Ekli dosyayı görüntüle 67149
Evo senden ekmek yıcem bu sefer kardesım beraber kazanalımBeyler şuna da hemen 1 gol getirelim ilk yarı denizi geçtik derede bogulmayalim
Ekli dosyayı görüntüle 67130