- 2,558
- 988
- 113
Ben mi kimim ?? Cepbank yaptiriyordum sana ? Ben mi kimim hesabıma para yatır diyipte neyseSen kimsin aq
Ben mi kimim ?? Cepbank yaptiriyordum sana ? Ben mi kimim hesabıma para yatır diyipte neyseSen kimsin aq
Hee senmisin Samet abi noldu da gozun den sustumBen mi kimim ?? Cepbank yaptiriyordum sana ? Ben mi kimim hesabıma para yatır diyipte neyse
DustumHee senmisin Samet abi noldu da gozun den sustum
Adama iyilik yapmışsın dediğin maça oynamadı diye gelip burda başına kakıp ifşa mı yapıcan , senin adamlığına benBen mi kimim ?? Cepbank yaptiriyordum sana ? Ben mi kimim hesabıma para yatır diyipte neyse
İfşalık Bi durum yok zaten de hesabıma para yatırıyor Du cepbank yap bana diyordu başka bişey yokAdama iyilik yapmışsın dediğin maça oynamadı diye gelip burda başına kakıp ifşa mı yapıcan , senin adamlığına ben
İfşa mi yaptık ? Hahaha @Erosus hadi kardeşim başka yere sen ? lafı kullanılmış orda ben beni tanıdı zannettim sen bilmediğin konulara atlamaAdama iyilik yapmışsın dediğin maça oynamadı diye gelip burda başına kakıp ifşa mı yapıcan , senin adamlığına ben
Yok tanımadım ben seni reis noldu sen maç mı verdinİfşa mi yaptık ? Hahaha @Erosus hadi kardeşim başka yere sen ? Aq lafı kullanılmış orda ben beni tanıdı zannettim sen bilmediğin konulara atlama
ok kusura bakma, umutu severim görünce sinirlendim yalnış anladım affeyleİfşa mi yaptık ? Hahaha @Erosus hadi kardeşim başka yere sen ? Aq lafı kullanılmış orda ben beni tanıdı zannettim sen bilmediğin konulara atlama
Belli kicimizi yirttik neyse şansın bol olsun iyi gecelerYok tanımadım ben seni reis noldu sen maç mı verdin
İyi gclrBelli kicimizi yirttik neyse şansın bol olsun iyi geceler
Sorun yok dostum da hemen araya girmeyin böyle konularda tamam seversin satarsın bende severim bana çok yardımcı oldu cepbank hakkım olmadığında lakin lafı kullanılmış dedim umut ne diyor ondan yaniok kusura bakma, umutu severim görünce sinirlendim yalnış anladım affeyle
Serbest atıs atamıyozAlır flamengo evin faulüde dolu
Şu kupon gelse belki dogrulturuz net 400 lazım senle yaparız bu geceAlır flamengo evin faulüde dolu
Yaparız tabi aslan parçası , bu gelsin de gerisi gelecekAslan flamengo