- 6,286
- 3,369
- 113
Dost pozitif düşünmekten kastim bu son son idiÇok iyi geldi bu iyiki burdan devam ettik buz hokeyi değilde
Dost pozitif düşünmekten kastim bu son son idiÇok iyi geldi bu iyiki burdan devam ettik buz hokeyi değilde
Aynen masa tenisi de fena olmazKüçük bir mevra ile hedefe ulaşalım
Bende her zaman pozitif düşünürüm aslında ama kötü gidişatta 2.seti vericegi belliyken ceviriyorlardi kaybetmeyelim diye temkinli oldum dostum sadeceDost pozitif düşünmekten kastim bu son son idi
Çıkartayım mı başkanDostlar bie kişi sürekli sinerji yapanlarin listesini çıkartabilir bilir mi. Şimdi burası dolar.
Aynen katılıyorumDostlar bie kişi sürekli sinerji yapanlarin listesini çıkartabilir bilir mi. Şimdi burası dolar.
valla kaptan ilk gelen benim biliyon hatta sen demiştin senden başkası yk :dDostlar bie kişi sürekli sinerji yapanlarin listesini çıkartabilir bilir mi. Şimdi burası dolar.
@Shellac @ScorfieldDostlar bie kişi sürekli sinerji yapanlarin listesini çıkartabilir bilir mi. Şimdi burası dolar.
Anladim dostum seni de yanlız bu oyun bu şekil de maalesef . Risk almak ve hislere güvenmekte bazen şans getirirBende her zaman pozitif düşünürüm aslında ama kötü gidişatta 2.seti vericegi belliyken ceviriyorlardi kaybetmeyelim diye temkinli oldum dostum sadece
Kardeşim bunyaptıgın yorumdan öncesine bak işdeDostlar bie kişi sürekli sinerji yapanlarin listesini çıkartabilir bilir mi. Şimdi burası dolar.
Aynen haksızlık olmasınDostlar bie kişi sürekli sinerji yapanlarin listesini çıkartabilir bilir mi. Şimdi burası dolar.