- 1,033
- 175
- 63
İnat ettim alacak
Kardeş sonuçta sanal ve ne olacağı belli degilBi serrvis kırmasına bakar hadi
Eyvallah başkan paparaları sana mı atalımMacı sattı bozdurdum arkadaşlar. Hedefe ulaşamadık ama 10 kişiye 10 tl atacam kalan bakiyeyi çekince gelince.
En iyisini yaptın kardeş sattı vallaMacı sattı bozdurdum arkadaşlar. Hedefe ulaşamadık ama 10 kişiye 10 tl atacam kalan bakiyeyi çekince gelince.
Hayırlısı olsunMacı sattı bozdurdum arkadaşlar. Hedefe ulaşamadık ama 10 kişiye 10 tl atacam kalan bakiyeyi çekince gelince.
Umarım çok bir zarar yokturMacı sattı bozdurdum arkadaşlar. Hedefe ulaşamadık ama 10 kişiye 10 tl atacam kalan bakiyeyi çekince gelince.
Dostum hedefe ulaşamadın dağıtıma gerek yok benceEgow35
Serdar98
Brfdrmz
Yılmazdaki
Doghan197
Yaykinli09
Ubasoll13
Hamit6363
Gulhan35
Banko1
Hayro45
Mrpunk35
Burakkk
Listem budur baştan beridir takip eden totem tutan arkadaşlar. Diğer arkadaslar kirilmasin başka bir etkinlikte buluşuruz.
Kazancın daim olsun az kazanmak hiç kazanmsmaktan iyidirEgow35
Serdar98
Brfdrmz
Yılmazdaki
Doghan197
Yaykinli09
Ubasoll13
Hamit6363
Gulhan35
Banko1
Hayro45
Mrpunk35
Burakkk
Listem budur baştan beridir takip eden totem tutan arkadaşlar. Diğer arkadaslar kirilmasin başka bir etkinlikte buluşuruz.
bende buradayım bastanEgow35
Serdar98
Brfdrmz
Yılmazdaki
Doghan197
Yaykinli09
Ubasoll13
Hamit6363
Gulhan35
Banko1
Hayro45
Mrpunk35
Burakkk
En guzeli kardeşim 70 tl ile başladın kasan belki 500 olduMacı sattı bozdurdum arkadaşlar. Hedefe ulaşamadık ama 10 kişiye 10 tl atacam kalan bakiyeyi çekince gelince.