- 163
- 20
- 18
Arkadaşlar katlama yapan varmı hadi Bi yardımcı olun
Kasa var 10 TL , kasa var 10.000 TL neyi katlayacaksın.Arkadaşlar katlama yapan varmı hadi Bi yardımcı olun
2,5 alt olursa kupon parasını gönderecek misin ? Sahibinden.com a koydum aracıBRAGA maçı 2,5 üst evi barkı sat hepsini bas
alalım kuponların parasınıBRAGA maçı 2,5 üst evi barkı sat hepsini bas
Ulaş bana kardeşimArkadaşlar katlama yapan varmı hadi Bi yardımcı olun
Whtsap grubuna gel 05308931659Arkadaşlar katlama yapan varmı hadi Bi yardımcı olun
merhaba ustasısın galiba bu işin kasa katlamak bir sanat işidir diyorsun anladığım kadarıyla püf noktaları nelerdir bizleri de aydınlatabilir misinItinaile kasa katlanır arkadaşlar özelden yazin
Oda meslek sırrı olsun be kardeşimmerhaba ustasısın galiba bu işin kasa katlamak bir sanat işidir diyorsun anladığım kadarıyla püf noktaları nelerdir bizleri de aydınlatabilir misin
aaa oldu mu şimdi azcık bi bilgi ver be bak herkes senin ağzından çıkacak cümleleri bekliyorOda meslek sırrı olsun be kardeşim
Git kardeş ötede eğlen allah aşkınaaaa oldu mu şimdi azcık bi bilgi ver be bak herkes senin ağzından çıkacak cümleleri bekliyor
Valla öyle oluyo da görmedim uyarıları bakıyorum birde tek tekKasa var 10 TL , kasa var 10.000 TL neyi katlayacaksın.
Not : Bir de bak ne güzel konuyu doğru yere açmışsın şaşırdım. 7 defadır uyarmama rağmen Asya çekim konusunu bulamıyorsun