- 27,502
- 22,760
- 113
Babamın artık kaşınmaktan iyice bıkkınlık geliğ ağladığını bilirim mk
vay a.k nasıl yakalanıyoz agaVücut böyle iğneleniyor sürekli bişey ısırıyp gibi bi hissiyat ama varya böyle tatlı kaşınmak yok orgazm olup boşalan var kaşınırken
Polisten gaçınvay a.k nasıl yakalanıyoz aga
Konusunu gördüm hafiften kaşıntı geldi Allah kimseye göstermesinBabamın artık kaşınmaktan iyice bıkkınlık geliğ ağladığını bilirim mk
Hala ufak ufak var bende survivor dan gelmiş gibiyim heryerim yara tırnak uzattım diyom ya az daha devam etse protez taktırcamKonusunu gördüm hafiften kaşıntı geldi Allah kimseye göstermesin
Bu korona muhabbeti olmasa Buda salgın gibiydi milleti eve tıktılar da biraz kesildi ama yine başladı çoğalmaya çok insan çok pislikvay a.k nasıl yakalanıyoz aga
Kaynar suda denedin mi bir hoş oluyor insan acayip zevk veriyor 😀 elimin parmak içleri falan. Berbattı kaynar suya koyuyordum haz alıyordum resmen 😅Hala ufak ufak var bende survivor dan gelmiş gibiyim heryerim yara tırnak uzattım diyom ya az daha devam etse protez taktırcam
Zaten 7den aşağı uyumuyorumGece uykusunu unut zaten zombi olcan sabah 5-6 ya kadar devamke
Kaç paraymış
Doktora git beklemeHayat bitti şuan
90-100Kaç paraymış
Paket yokmuDaha fazla bilgi veremem ekstra ücrete girer yeter bu kadar
Zaten 7den aşağı uyumuyorum
Bedava git al hemen90-100
Vallaha öyle tüm mahalleye aileye buladmisti kullanmadigimiz ilac losyon kalmamıştı 2 seneye yakın sürmüştü bi yerde uykusuz uykusuz işe gitmekten işten olmustumGündüz rahatsız gece tatlı tatlı kaşınıyosun artık kaşınmaktan yara edene kadar göbek koltuk altı bacaklar daha çok kaşınıyo öyle 2-3 güne geçen bişey değil ailede sürekli devir daim yaparak 1 seneyi bulanlar var en az 1 ay çekersin